Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
7-es max-ban kulon kell beallitani hogy hasznalja mindket magjat a procinak, vagy automatikusan hasznalja?
-
Shalala
senior tag
válasz
Nyúltáp #2523 üzenetére
Na ez eleg vicces
barmire gondoltam csak arra nem hogy az import alatt kerestem pedig eleg egyertelmu igy visszagondolva
visszatertem amugy a regi automodellhez amit anno felbe kellett hagynom egyeb okok miatt, jelenleg itt tartok:[link]
sokat kell meg rajta finomitani, de talan egyszer elkeszul -
Shalala
senior tag
válasz
Shalala #2514 üzenetére
Elozo kerdesemre senki se tud megoldast?
[link]
ezen az oldalon talaltam egy scriptet ami elvileg kovertalja a 3ds fajlt max-ra, odaig rendben is megy hogy csinalok uj maxscript-et, ranyomok hogy evaulate all, de hiaba keresem a maxscrript alatt nem tortenik semmi, ha run script-el inditom akkor se tortenik semmi.
Esetleg ebben valami megoldas? -
Shalala
senior tag
Hello!
Jo regen irtam mar ide egyeb okok miatt hanyagolnom kellett a 3dmax-ot, most viszont kellene egy gyors segitseg.
Tudtok e olyan konvertert ami .3ds fajlbol .max fajba tud konvertalni, es ingyenes . -
Shalala
senior tag
-
Shalala
senior tag
válasz
#72042496 #1787 üzenetére
az biztos hogy folyamatosan erdemes a referencia kepeket nezegetni, mert tenyleg mashogy nez ki kicsit az auto. Volt par dolog amit pl mashogy is csinaltam mint a tutorialban mert nem nezett ki ugy jol nalam. Most eleg sok a dolgom ugyhogy kicsit megakadt a fejlesztes, de remelem ezen a heten mar tudom folytatni.
-
Shalala
senior tag
válasz
YODA mester #1771 üzenetére
Ez aztan a segitseg
Balika nagyon jol nez ki az audi, en az utobbi par napban sajnos nem ertem ra de mar nekem is kezd alakulni most vagom bele az ajtokat ablakokat. -
Shalala
senior tag
nem tudom sajnos hogy mi kell hozza de nekem csak xvid es divx codec van a gepemen.
Lenne egy olyan kerdesem hogy megint felre nyomtam valamites most ha forgatom a modellt akkor csak egy kockat latok helyette ahogy megall azonnal visszavalt a rendes nezetre. Ezt mivel tudnam visszaallitani?
-
Shalala
senior tag
válasz
#72042496 #1713 üzenetére
A szelvedon meglepodtem mert ott nyilegyenesen van ket vonal lehet hogy amiatt ilyen hogy nurms-t engedek ra, nemtudom. tresholdot allitgattam de nem valtozott semmi
A lyukat betomtem koszi, de lehet hogy majd csinalok valahova azert beomlonyilast (megtetszett) az oldalara, csak elobb keszuljon el a normalis valtozat
-
-
Shalala
senior tag
válasz
#72042496 #1708 üzenetére
nagyon jol nez ki a kocsi. Az enyem is halad mar
lenne egy ujabb alap kerdesem:
mikor kijelolok vmit hogy mozgassam akkor ugyebar megjelenik a 3 tengelynek megfelelo szines nyil hogy ha akarom akkor csak adott tengely menten mozgasam. Namarmost nekem ez eltunt es egy egyszinu piros van helyette es igy osszevissza mozog nem tudom 1 tengely melett mozgatni. Ezt hogyan lehetne visszaallitani? Mar vegigneztem mindent de nemtudom mi lehet a neve -
Shalala
senior tag
Koszonom mindkettotoknek a segitseget.
Van meg egy lama kerdesem
Kivancsisagbol megneztem az audi a3 video tutorialt eleg erthetonek talaltam , es gondolom nem rogton auto modellezessel kene kezdeni, de kedvet kaptam hozza.
(Persze nem ez lesz az elso, a 3dmax-ban levo tutorialokat szinte teljesen vegig csinaltam, meg csinaltam meg par masik tutorialt is)
A lenyegi resze a kerdesnek az, hogy csinaltam mar blueprintrol modellt, de ha ezt a kepet [link] szetvagom es megkapom pl ezt [link] , akkor miutan beteszem 3dsmax-ba kapok egy ilyen ocsmany felbontasu valamit: [link]
Eddig nem volt ilyen problemam es most hiaba probalkozok barmivel nem sikerul jo felbontasban berakni -
Shalala
senior tag
Egy gyors kerdes: Miert van az hogy ha rajzolok egy plane-t akkor csak az egyik oldalat latom? Hogyan lehetne megoldani hogy mindket oldalrol latszodjon?
na meg1: barmit rajzolok minden poligon keresztbe van vagva egy vonallal. Ezt el lehet tuntetni?
[Szerkesztve] -
-
Shalala
senior tag
Hello!
Kezdo vagy meg 3dsmax-ban es most csinaltam egy egyszeru modellt. Arra lennek kivancsi hogy azt hogyan lehet megoldani hogy egy testbol csak nehany poligon-t akarnek bizonyos materiallal bevonnni a tobbit masmilyenre szeretnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből