OS X-re is megérkezett az SSL-hiba javítása

OS X-re is megérkezett az a frissítés, ami egyebek mellett javítja azt a múlt héten kiderült súlyos SSL-hibát is, mely lehetővé tette, hogy egy támadó gyakorlatilag bármilyen kommunikációs folyamathoz hozzáférjen dacára annak, hogy az elvileg (legalábbis addig mindenki így hitte) biztonságos és titkosított csatornán folyt.

Az operációs rendszer verziószámát 10.9.2-re emelő frissítés a fenti hiba javítása mellett elvileg végre a Mavericks óta több szolgáltatóval is hibásan együttműködő Mailt is rendbe rakja. Javították azt a hibát is, ami néha az élő VPN-kapcsolat megszakadásához vezetett, és növelték az SMB2 protokollt használó hálózati kapcsolatok stabilitását.

A FaceTime-mal ezentúl hanghívásokat is kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk, és az alkalmazásban megjelent a hívásvárakoztatási opció.

A módosítások részletes listája itt érhető el.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények