Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    Sziasztok!
    Segítsetek már! Trémobilos, általuk néhány hónapja frissített szoftverrel ellátott nem mókolt a telefonom.
    Már korábban elkezdte, hogy a hívás befejezése után lefagyott, és csak egy újraindítás segített. Ez mostanában egyre gyakoribbá vált!
    Ma délben is lefagyott, viszont azóta nem tudom újra indítani! Beindul látszólag, de a médiakeresés a saját és a kiegészítő kártyán is, elfut vagy 5 percig! Ez eddig néhány másodperc volt csak.
    Aztán pedig, ha az alkalmazásokba szeretnék belemenni, akkor kiírja azt, hogy "Bocsánat! A(z) com,sec.android.app.twlauncher folyamat nem válaszol! Kényszerbezárás vagy Várakozás?"
    Ha kényszerbezárom, nem működik semmi! Ha várakozom, egy-két percen belül elindul, de ha kiválasztok bármilyen alkalmazást, akkor arra írja ki a fenti özenetet, néhány másodperc múlva!
    Most már ott tartok, hogy indítom újra, beírom a pin kódot, majd pár másodperc és kikapcsol! Pedig az akksi több mint félig van! Szerettem volna a kártyáról lementeni az adatokat, képeket, mielőtt esetleg szervizbe kell vinnem, de nem sikerül!
    Ha a kis reset gombot megnyomnám, akkor is elveszik a kártya tartalma? Vagy mit javasoltok?
    Most a kb., 20-ik újraindítási próba után a tapasztalat, hogy a kijelző és a hátulja is forró a telefonnak! De semmi változás!
    Bocs a hosszért, és előre is köszi a segítséget!

Aktív témák