2013. május 19., vasárnap

(#17251) HUTCHDB válasza lkereki (#17250) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elhiszem, hogy ertesz hozza, csak a velemenyemet irtam le...
a baj az, hogy sokan panaszkodnak a feltetel utan a miui-ra.....es ennek szerintem az az oka, hogy mindig marad valami "szemet" az elozo rendszerbol.
en ugy ajanlom a feltetelt, ahogy irtam.
egyebkent gb-re meg kozvetlenul nem tettem, de a leirasok alapjan igen mehet.
az, hogy melyik az ajanlottabb nem tudom, de nalam jpu-ra rakva jol mukodik.

azorzo!
ezt nem lehet leszedni, vagyis rootolnod kell a telefonodat, aztan lesz superusered, amivel le tudod menteni az efs mappat.
nezd at az 1 hszt, kulonos tekintettel a root-ra, majd tolts le egy gyari jpu vagy js8 3 fajlos romot + pit-et. kell egy odin nevu program aztan ha ezzel megvagy jelezz mondom, irom tovabb. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#17252) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

CM7-et próbálta mostanában valaki?
Akku draint megoldották már? Kamera?

Nem igaz hogy senki nem használ Cyanogen-t! :N

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#17253) -FreaK- válasza bok92 (#17234) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Pár élő kép és videó a bejelentésről: [link]

[ Szerkesztve ]

(#17254) CHIPman válasza rankesz (#17252) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1: GB bootloaderrel nincs drain, de külső SD sem.
2: Mi van a kamerával?

(#17255) HUTCHDB válasza -FreaK- (#17253) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem lesz rossz, de azért nem biztos, hogy cserélnék.... :N

(#17256) bok92 válasza -FreaK- (#17253) üzenetére

bok92
(őstag)

Azért az a fagyás pont nem hiányzott... :DDD

[ Szerkesztve ]

SGS Miui v5 3.4.19

(#17257) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos gyík kérdés lesz, de szeretnék témát felrakni az SGS-emre, de nem tudom, hogy mi az hogy deodex meg stb..

Ez a rom van fent: [link]
Ez a kernel: CF Root XX OXA JVR v4.1 CWM3RFS

Akkor most milyen témákat tudok telepíteni CWM-ből? :B

Bocs, ha hajtépős..
Illetve van-e valami közkedvelt téma?

[ Szerkesztve ]

(#17258) HUTCHDB válasza bok92 (#17256) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen az tényleg gáz. :B
ezért írtam, hogy nem cserélném el..... :N

[ Szerkesztve ]

(#17259) nggabi válasza SP!T (#17257) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD ezzel sokra mentünk... honnan van a link? samfirmről?

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#17260) SP!T válasza nggabi (#17259) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

igen, onnan! :) de azt már nem találtam hirtelen meg pontosan melyik topicból.

(#17261) Bavid válasza CHIPman (#17254) üzenetére

Bavid
(senior tag)

De már működik a külső sd G bootloaderrel, csak az új kernelekből kell egyet feltenni. Pl. NEO 16.

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#17262) bok92 válasza HUTCHDB (#17258) üzenetére

bok92
(őstag)

Jó hát megesik ez az SGSel is, nem egyszer.Meg ez még csak "prototípus"... :D

SGS Miui v5 3.4.19

(#17263) nggabi válasza SP!T (#17260) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

stock odex JVR-ed van. erre keress témát xda-n. de ajánlott h legyen mentésed a dolgaidról pl titanium backupal. androidon a témázgatás nem egészen olyan egyszerű, és könnyen behal tőle a teló ha vmi nem jó.

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#17264) SP!T válasza nggabi (#17263) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, egyszer már besz*ptam! Úgy hogy most csináltam mentést! :) Köszönöm a segítséged! :R

(#17265) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Ha egy újabbat akarok felrakni, backupoljak vagy csak rakjam fel a következőt és felülírja?

(#17266) nggabi válasza SP!T (#17265) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

témát? jah sztem rakjad, majd bootloop után elég újrarakni :DDD

(#17267) laccaa85

laccaa85
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Hadd kérjek egy gyorstalpalót plíz! Fos a kijelzőm (bal alsó sarokban egy fél centis lilás folt, így vettem egy éve, de valami relytéjes oknál fogva nem vittem még vissza) és még garis a teló, ki is cserélik a kijelzőt, de hát szét van mokkolva a teló, szóval megvan hozzá minden szoftver, de hogy is kezdjem?
2.2.1 JS8 menjen rá igaz? Még annó mentettem egy EFS mappát is (tar kiterjesztés). Ezt hogyan és mikor varázsoljam rá?

Ezer hála!

SGS - CM10.1 + Semaphore + BigMem

(#17268) nggabi válasza laccaa85 (#17267) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

efs mentés? tar-ban? érdekes... :) am js8 jó repartal, root ne legyen, kernel a gyári...

[ Szerkesztve ]

(#17269) laccaa85 válasza nggabi (#17268) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Pedig mondom! :)

szerk: és az h a teló Vodás, azt elvileg ezzel az EFS-el tudom visszaállítani nem?

[ Szerkesztve ]

(#17270) nggabi válasza laccaa85 (#17269) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen. ha látsz benne vmit pl total commanderrel akkor jó lehet. gondolom a vodásra is van js8 de nem ártana utánanézni.

(#17271) laccaa85 válasza nggabi (#17270) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

És ezt a legvégén tegyem fel odinnal repart nélkül igaz?

(#17272) laccaa85 válasza nggabi (#17270) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Nekem a I9000XWJS8 az egy darab tar fájlos. Biztos h kell pipa a reparthoz???

(#17273) nggabi válasza laccaa85 (#17272) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem, egy fájloshoz nem kell repart... de ha találsz pl. js5-ből 3 fájlosat az még jobb lenne repartal :)

(#17274) madcon

madcon
(kvázi-tag)

Nem tudom, hogy itt lehet-e hirdetni, de szeretném az S1-met eladni.Szép állapot, független, minden tartozéka dobozban, tavaly októberi és 1 év garancia van rá.

(#17275) nggabi válasza madcon (#17274) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet (ill a szabályok szerint nem lehet) de gondolod h akinek van vesz még egyet? :)) ezt sosem értettem...

laca: én nem tenném bár lehet h jó lenne :D root kéne de inkább használj ABD-t ha root nélkül meg lehet oldani a visszamásolást. vagy vmi ideiglenes rootot, efs vissza, utána root eltüntet. szerintem :)

[ Szerkesztve ]

(#17276) laccaa85 válasza nggabi (#17273) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Így történt. Feltettem a JS5-öt és most kúszik fel a JS8, és aztán az EFS tart ugyanígy odinnal repart nélkül PDA-ba tallózva ugye?

szerk: vagy Phone / CSC / PDA melyikbe tallózzam?

[ Szerkesztve ]

(#17277) nggabi válasza laccaa85 (#17276) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem egyikbe se :D nem biztos h jót fog tenni. mivel csináltad azt a mentést?

(#17278) CHIPman válasza Bavid (#17261) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor rápróbálok este asszem. ;] Úgyis érdekel a 2.3.5.
Viszont most megy a repart, mert megint nem lát egy darab holdat se. :DDD Direkt nem raktam fel semmit, tudtam hogy ez lesz. :D

(#17279) laca.1

laca.1
(tag)

hali- no cserélnék romot jelenleg ez van---i9000xxjpy

kren:::2,6,32,9 hardcore@speedmod-k13d-500hz#22

froyo.xwjs7

javaslat???? cserélnem kell mindent kren-stb.stb.

ezt szedtem le --sam.ról--I9000XXJVQ,,,,, recovery van download modot még nem néztem,
odil és mehet a rom vagy óvatosan,vagy más romot ajánlotok???????já backup meg efs mentes..

[ Szerkesztve ]

(#17280) laccaa85 válasza nggabi (#17277) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

my backup-pal. Próbáljam meg azzal visszatenni?

(#17281) nggabi válasza laca.1 (#17279) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

JVR-t töltsd le...

laca: jah próbáld de root nélkül nem fog menni sztem... én kicsomagolnám a tart egy mappába a telón és abd-vel felülírnám... [link] itt vannak a parancsok... előbb vhogy ki is kéne törölni a mostani efs-t, sok szemét lehet benne (nekem is van de nem zavar :D )

[ Szerkesztve ]

(#17282) laccaa85 válasza nggabi (#17281) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Az a baj, hogy gőzöm nincs mi az az ABD és hogy felülírás stb. Soha nem csináltam ilyet...

(#17283) laca.1 válasza nggabi (#17281) üzenetére

laca.1
(tag)

hogy tudom meg hogy root van-e???

(#17284) nggabi válasza laccaa85 (#17282) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah h már 2 laca is van :D nem baj mindenki kiválasztja ami neki szól :))

esetleg pdafanclub-on nézz szét ott sok leírás van. az adb-nél egyszerűbb lenne egy ideiglenes root, kibontani a tar fájlt egy mappába az sd kártyára és utána root explorerrel copy paste...

laca1: superuser nevű app ha van a programok között akkor rootolt... a samfirmről leszedett rom nem rootolt alapból. rakj alá egy kernelt, az megoldja...

[ Szerkesztve ]

(#17285) slynevem

slynevem
(tag)

Helo!

Valaki letudna nekem irni hogy efs mappa nelkul hogy tudnam vissza allitani a imei szamot?

Elore koszonom a segitseget!

(#17286) laca.1 válasza nggabi (#17284) üzenetére

laca.1
(tag)

van olyanom "superuser" meg lagfix is

[ Szerkesztve ]

(#17287) nggabi válasza slynevem (#17285) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak egy ötlet de sztupy 3.0 romot ajánlgatták erre régebben. utána rá egy őskövület 2.2.1 rom, és elvileg jó lesz... próbálgatni kell...

laca1: akkor rootolt most még. a samfirmes rom nem lesz rootolt, ill a lagfixet is ki kéne kapcsolni. először egy repartos 3 fájlos JVR kell neked (lagfix maradhat mert mindenképp kell a repart).

[ Szerkesztve ]

(#17288) HUTCHDB válasza slynevem (#17285) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát az nem biztos, hogy sikerülni fog.
de több próbát is tegyél.
főleg itt nézz szét!

(#17289) slynevem válasza nggabi (#17287) üzenetére

slynevem
(tag)

Koszi szepen.Meg annyit hogy nincs veletlen egy linked errol a romrol?: )

Elore is koszi!

(#17290) nggabi válasza slynevem (#17289) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] :) jelszó samfirmware.com.

teló downloadba, odinban repart be, 512es pit betallóz, PDAhoz CODE, PHONEhoz modem, CSC egyértelmű...

jah bootloadert is frissít szal lehetőleg ne szakadjon meg a telepítés közben ;)

[ Szerkesztve ]

(#17291) CHIPman

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

JVR full reparttal 15 perce egy darab holdat lát. Szar. :C
Ja, a hangulatjel nem azért van, mert megjavult...

[ Szerkesztve ]

(#17292) laccaa85 válasza nggabi (#17284) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Rendben. Már csak egy dolog. Leellenőriztem, az IMEI szám megmaradt! Azt hogy tudom leellenőrizni, hogy vodás JS8 van e rajta? (nem tudom ez a kérdés így helyes-e, remélem értitek mire gondolok)

(#17293) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Na végül gyári ROM-ot raktam fel! :)

• • • Xbox Live: Richie Dale • • • Origin: Richie_Dale_HUN • • •

(#17294) nggabi válasza laccaa85 (#17292) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

*#272*imei# itt a kód vége amit kiír VOD kéne h legyen asszem.

csip: nincs vmi gebasz a telóddal? mert nekem m szobában is elsőre volt fix jel repart után is, amerikai pool-al :)

(#17295) laccaa85 válasza nggabi (#17294) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Hát nekem oda azt írja, hogy: Sales Code: XEN
Ez vajon gáz? :(

(#17296) nggabi válasza laccaa85 (#17295) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az független kód. nem lehet vod vagy vdh végűt választani? ha visszaállítod az efst elvileg visszaáll vodásra a prod code is...

csip: fasterfixben átírtad a hu.pool.ntp.org-ot? elsőre net sem ártana neki, úgy hamarabb talál... letöltögeti a sz@rjait a háttérben utána jó lesz az...

[ Szerkesztve ]

(#17297) cousin333 válasza CHIPman (#17291) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ellenpélda: JVR, repart nélkül: 15-20 másodperc alatt minimum 5-6 műholdra csatlakozik. De inkább többre... Nekem eddig 2.2.1 volt (valami "hivatalos" verzió, JPY talán) abban viszont úgy "ment" a GPS, mint most nálad.

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#17298) laccaa85 válasza nggabi (#17296) üzenetére

laccaa85
(kvázi-tag)

Nem lehet választani. alul van két opció cancel-azzal kilép, és install, azt meg nem mertem megnyomni. :(

(#17299) CHIPman válasza cousin333 (#17297) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a poén, hogy elsőre nekem is olyan volt a JVR.

(#17300) slynevem

slynevem
(tag)

Az a problémám, hogy más az IMEI száma a telefonnak, mint ami a garancia levelen és a telefon hátulján található.
Visszatettem a gyárit, majd rá ezt a sztupy romot majd most vissza megint a gyárit, de semmi nem változott.Valakinek ötlete vagy találkozott vele valaki?
Amiatt parás a dolog, hogy a telefonban lévő IMEI számot le fogják tiltani(SMS jött róla, hogy tiltólistán van) és nem tudni, hogy mi lesz a vége.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.