Új hozzászólás Aktív témák

  • Xanyi

    tag

    Sziasztok!

    Bementem az egyik Vodafoneba, hogy ugyanmár szeretnék venni egy telefont a meglévő (már lejárt hűségidejü) előfizetésemhez. Kaptam árlistát, és mondták hogy a "Klasszik" oszlopot nézzem. 51990 Ft a készülék ára.
    Itthon felmentem a Vodafone oldalára, beléptem a telefonszámommal regisztrálva, irja nagyba a honlap hogy Köszönet program meg köszönjük hogy vodás vagy meg stb... Ha új készüléket akarok a meglévő előfizetésemhez kattintsak oda... Odakattintok!
    Válasszak készüléket, kiválasztom...
    Válasszak tarifacsomagot... Itt elakadtam. Mert nincs olyan hogy meglévőt akarom megtartani, de sebaj, most is 100 Plusba vagyok, így kiválasztom azt. A telefon ára 45990, minusz 2000 mert online rendelem.
    Hívom az ügyfélszolgálatot hogy most akkor mivan... Hosszas tanácskozás után mondja, hogy az azért olcsóbb, mert a rendszer azthiszi új előfizető akarok lenni. Hiába mondom hogy én direkt arra kattintok, hogy szerződéshosszabbítás...
    Tehát egyrészt ott valami szar a rendszerükbe, másrészt az normális szerintetek, hogy egy új előfizető olcsóbban kap készüléket mint én a két előfizetésemmel jópár év után (ugyanazzal a tarifacsomaggal)?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák