Én is most hallottam a déli krónikába.Ezek nem normálisak!
Hidd el,h.tovább fog nőni a havidíj,percdíj!
Xperia P Unlocked bootloader Köszönet razorka777-nek

Én is most hallottam a déli krónikába.Ezek nem normálisak!
Hidd el,h.tovább fog nőni a havidíj,percdíj!

Akinek jó díjcsomagja van, annak a múltkor is csak felfelé sikerült bukni.
Tarifacsomagot meg válthatsz, nem kötik a kezed. D:
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

Ha tovább emelik a havidíjat,én biztos átmegyek feltöltőkártyásba.Tudom nem a Voda sara,de annyit már nem fogok bevállalni.
Más köszönöm a gyors hibaelharitast!
már jó a kölesdi torony!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! Elnézést, ha nagyon béna a kérdésem! Meg lehet azt oldani, hogy bekapcsolt telefonnál eldobjon minden bejövő hívást, de lássam, hogy kik hívtak?

persze,tedd repülő módba,aki hívószámmal keres,arról utólag kapsz smst.

Volt fent pár napig egy call blacklist pro nevű progi, annál elég egyszerű volt a beállítás, szimplán híváslistából, vagy telefonkönyvből beteszed feketelistára a számot, próbál hívni, azt foglaltra nyomja, neked meg jön egy megjegyzés, hogy ez meg az próbálkozott, és blokkolva lett a hívás. Kb ennyi.
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

Kösz a gyors választ, de úgy kéne, hogy ne csak utólag kapjam meg.

Sajnos, nem okos a telefonom. Samsung e2600.

Akkor emiatt is célszerű lenne okosra cserélni.
Van, akinek nincs szüksége "okos"telefonra - mert felesleges. Sőt, nagyon sok ember ilyen, csak nem ismeri el 
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

Van, csak az olyan épp megelégszik annyival, hogy felveszi, meg leteszi. Akinek egy picit is több kell ennél (lásd az előző kérdezőt is) annak nem árt beszerezni egy ilyet. 10 ezrestől lehet már olyat venni ami a hagyományoshoz képest többfunkciós..
Én pl tegnap a Balatonföldvári strandon, a víztől 10 méterre, a füvön fekve 5 perc alatt megnéztem a neten, hogy arrafelé milyen pizzériák, milyen pizzák vannak, 10 perc múlva már meg is volt rendelve, fél óra múlva meg már ettem is.
Nekem szükségem van rá, mert az én életem ilyen bizonytalanságokkal teli, ez van. 

De sajnállak>
[ Szerkesztve ]

a kamerás cuccot nem használtad? Amikor elindítod a kamerát és fel van tüntetve a közeledben lévő üzletek a képernyőn...
(marhanagy, ajánlom) 
----- www.zociracing.hu -----

A parton nem sok használt vettem volna, de mondjad, melyik ez, megnézem.
Húgom ingress-ezik, egy is merős meg folyton az eget bámulja, és a flightradarral nézi, hogy az épp milyen repcsi. 

Gondoltam leírom, hogy hogyan zárult vodás telefon vásárlási kalandom, ha egyáltalán érdekel még valakit.
Próbálkoztam még más üzletben is, ill. egy kedves fórumozó kolléga is probált segíteni, aki a voda helpdesk-jén dolgozik (kösz még egyszer), de ugyan úgy "megkaptam" a 75e forint előleget.
Végül megvettem 165e forintért függetlenül a telefont egy mobil boltban, és nem lettem voda előfizető.
[ Szerkesztve ]

most kaptam sms t hogy 07.25től áfsz változás tuning tarifa dijjai. Mennyire drágul?

Oszt' megnézted-e a ÁSZF-et, amiről az SMS-t kaptad? 
Én nem látok különbséget a mostanihoz képest, bár nincs ilyen kártyám, úgyhogy nagyon nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Motorola MB865 Atrix 2 ICS 4.0.4.

Sziasztok!
Vodafone Mix 20 flotta csomag eseten mekkora a mobil et adatforgalma?

elárulnád melyik flottában vagy, sokkal könnyebb lenne. egyébként a számládon és a szerződéseden is rajta van
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Ha online akarom megvenni a netjegyes simet csak itt berakom a kosárba ás végigmegyek az adatok megadásán? A fizetés hogy lenne?
Ha így veszem a kártyát, akkor egy évig ok lenne vagy még a 2.990 Ft felül kellene tennem rá plusz összeget?

Az én olvasatomban 30 napon belül kell felhasználd az alapegyenleget (különben elveszik). Azaz 30 napon belül töltened kell legalább 2000 Ft-al újabb 30 nap készenléthez, vagy 3000 Ft-al 1 év készenléthez. És ugye netezni csak akkor tudsz róla (1 nap/1 hét/1 hónapig), ha az egyenleged terhére előfizetsz 700-2500-4000 Ft-ért netjegyre.
Szakmai kérdéseidet kérlek NE magánban tedd fel, azoknak a nyilvános fórumon van a helyük...

pontosan, annyi, hogy alapból nincs rajta egyenleg
a hetijegy pedig a kártya aktiválásától él
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Köszi a választ mindkettőtöknek!
Miután megrendeltem, az online fizetést választottam. De nem vitt tovább a banki oldalra, mailben sem kaptam infót. Kell vmire várnom, vagy kapnom?

Na! Email értesítőket megkaptam, de abban sincs fizetési lehetőség, csak az, amit én kiválasztottam, hogy internetes fizetés.

Szerintem adj még nekik egy kis időt, hogy feldolgozzák adatokat. Kapni fogsz e-mailt a linkkel, ahol fizethetsz. 
Motorola MB865 Atrix 2 ICS 4.0.4.