2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#15051) Valentino K. válasza maross (#15047) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Az nem a Vodafone hibája hogy sufni gsm-ből vettél egy használt feltöltőkártyát :U

HTC Trophy, HTC Hero

(#15052) maross válasza Valentino K. (#15051) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok, akkor en kerek elnezest a vodafonetol.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#15053) Barthezz2 válasza maross (#15052) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy haver hasonló vödörbe esett.. Van egy kártyája, amit már rég használ, de fogalma nincs, ki vette, és az ügyfélbiztonságit se tudja, így hiába rendelne netet, nem tud..
Most azon témázott, hogy nevére íratja(itt adták a tippet, hogy márkában megoldják), de akkor ezek szerint ő is bukná a scool tarifáját, szóval ez neki sem lesz annyira nyerő.. :(

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#15054) Intercreptor

Intercreptor
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A telefonomban (Samsung S8500 Wave) a következő internetprofilok találhatóak:
Vodafone live!
Vodafone MMS
VF Internet

Előfizetésem a következő: Vodafone Tweet - havi 50 megabájtos MobilWeb opcióval.

Ezek alapján a VF Internetre kell csatlakoznom, hogy a MobilWeb előfizetésben szereplő 50 megabájtot terheljem adatforgalommal, igaz?

Előre is köszönöm.

Üdv.

Hirdetéseim --> http://bit.ly/Intercreptor || 2 GB ingyen tárhely --> http://db.tt/O7C3s21

(#15055) Oly válasza Intercreptor (#15054) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Igen

Vagy a Live!
De az csak WAP-ra jó.

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#15056) Intercreptor válasza Oly (#15055) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen

Hirdetéseim --> http://bit.ly/Intercreptor || 2 GB ingyen tárhely --> http://db.tt/O7C3s21

(#15057) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Vitamaxos vagyok. Van két telefonom. Mind a kettőt szeretném használni. Létezik olyan, hogy két telefonon ugyan azt a vitamaxos telefonszámot használom? Két SIM kártya ugyan azt a vitamaxos telefonszámot használja? Van ilyen? Miért ne lehetne?

(#15058) SZ4B válasza VINIKOR (#15057) üzenetére

SZ4B
(tag)

nem, mert az IMSI összeköti a SIM-et és az MSISDN-t.

szigNÓ

(#15059) Agro válasza VINIKOR (#15057) üzenetére

Agro
(senior tag)

Előfizetéses csomagban autoskartyaval megoldható lenne. Egyébként meg nem sok értelmet látom annak hogy két különböző telefonba ugyan az a szám csörögjön.

(#15060) SZ4B válasza Agro (#15059) üzenetére

SZ4B
(tag)

hálózatilag az is csak egy átírányítás, onnan, hogy a gyújtást ráadta az autóra

szigNÓ

(#15061) mukibuci válasza SZ4B (#15060) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

ráadásul horror áron ;]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#15062) Komi28

Komi28
(tag)

Esetleg tudja valaki Vodafonnál miért nincs Samsung Galaxy S II ? (lehet volt róla szó akkor bocs)

(#15063) koxkids válasza Komi28 (#15062) üzenetére

koxkids
(senior tag)

Ha jól tudom, csak a T kapta meg, hogy értékesíthesse, egy bizonyos ideig ( egy kis egyeduralom :D ) de utána gondolom beszáll a többi szolgáltató is.

www.flickr.com/kobalint | HTC Desire S | >> kobalint.tumblr.com << 365 PROJEKT

(#15064) Komi28 válasza koxkids (#15063) üzenetére

Komi28
(tag)

Telenornál is van már, HTC Desire-vel mennyire vagy megelégedve? :)

(#15065) Valentino K. válasza koxkids (#15063) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Helyette lesz SE Arc :K

HTC Trophy, HTC Hero

(#15066) koxkids válasza Komi28 (#15064) üzenetére

koxkids
(senior tag)

Hát a Desire S eddig minden várakozásomat felülmúlta :)
K800i-ről váltottam, szóval elég nagy ugrás volt.
Egyszerűen imádom, még ismerkedem az Android rejtett képességeivel, de tetszik hogy ha kell valami progri, felmegyek Marketra,és már a telón is van.

A készülék amúgy nagyon minőségi darab. A ház egy része fém, ami kézbe vételkor nagyon érződik. A Sense felület meg hát...szavakban nem tudom leírni.
Nekem nagyon átjön ez a teló, és ez legalább nincsen minden második ember kezében, mint más telók.. :DD
A gyári fülese sokat nem ér, vettem hozzá egy agybadugós Sennheiser-t, és kb. leszakítja a fejem :D
Ha bármi kérdésed van, akár pü-ban is megkereshetsz :)

[ Szerkesztve ]

www.flickr.com/kobalint | HTC Desire S | >> kobalint.tumblr.com << 365 PROJEKT

(#15067) synatec

synatec
(újonc)

Sziasztok,

Ha megveszek egy előfizetés mellé vásárolt készüléket és az előfizetést mondjuk nem fizetik, letiltja a Voda telefont?

(#15068) Oly válasza synatec (#15067) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Tilthatja...

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#15069) Pharaoh válasza synatec (#15067) üzenetére

Pharaoh
(fanatikus tag)

Ki az aki az előfizetést nem fizeti? Majd a voda jó sok kötbért fizettet vele. Többet, mint amennyi az előfizu lenne.

(#15070) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy látom mostanában sokaknak meggyűlt a baja az ügyfélbiztonsági kóddal. Köztük nekem is.
Az én történetem annyi, hogy kb. 10 éve vettem egy feltöltőkártyás SIM-et gsm boltból, most júniusban kaptam egy egyenlegértesítő sms-t, amiben az volt, hogy 509Ft az egyenlegem. A kártyát nem használtam, mert van egy előfizusom pár hónapja. Úgyhogy ez a kártya csak áll és át van irányítva az előfizusra. Nyilván nem akartam megválni a számtól, mert sokan ezt ismerik. Egy hétre rá jött még egy sms, hogy egyenlegem 369Ft. Ekkor mentem be a vodához, hogy ez ugyan hogy lehet, amikor nem is használom a kártyát. Mondták, hogy tudnak kimutatást készíteni, csak ahhoz kell az ügyfélbiztonsági kód. Mondom fasza, az nincs. Utána át akartam vinni a T-hez a kártyát, de ehhez is kell a kód. Úgyhogy beletörődtem, hogy ez a szám már örökre vodás marad és csak úgy lehúzhatják róla a pénzt. 2 napja jött megint az egyenleg infó, hogy már csak 349Ft-om van. Ezt elég szánalmasnak tartom, hogy egy másodpercet nem beszélek, nem küldök sms-t, sőt, még csörgetni se csörgetek, és megy le róla a pénz. Volt barátnőmnek is volt olyan, hogy több, mint 300Ft volt a kártyáján, de csörgetés után már mondta a szöveget, hogy egyenlege 300Ft alatt van...
Tegnap viszont megtaláltam az ügyfélbizti kódot, úgyhogy holnap szépen kérek is egy múlt havi és egy e havi kimutatást, mert ez így nem állapot.
Volt már valakinek hasonló esete?

(#15071) mukibuci válasza Teszla_ (#15070) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Úgyhogy ez a kártya csak áll és át van irányítva az előfizusra.

Mert az átirányítás ingyen van szerinted? Minden átirányított hívásod a kimenő percdíjaddal ketyeg..

[ Szerkesztve ]

(#15072) Teszla_ válasza mukibuci (#15071) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

De jó, erről nem tudtam. Kb két hónapja használom, előtte soha nem használtam ezt a szolgáltatást. A tarifákhoz igazán odaírhatnák, mert mint látható én se tudtam róla. És most nem csak a Vodára gondolok. Amúgy meg azt nem értem, hogy ha hálózaton belülre megy az átirányítás, akkor miért kell érte fizetni. Na mindegy, most már nem lesz átirányítva.

(#15073) Z0C! válasza Teszla_ (#15072) üzenetére

Z0C!
(őstag)

ez azért van, mert semminek nem néz utánna az ember...

hidd el van olyan aki Vitamax City csomagot használ és 100ft-ot fizet vezetékes hívásra...a 7,2 helyett :)

----- www.zociracing.hu -----

(#15074) Oly válasza Teszla_ (#15072) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

(#15075) core2

core2
(ÁRMESTER)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ide is leirnam a gondom, annyival modositva hogy 3V -> 1,8V-re modositom az ertekeket :B Rosszul tudtam sajnos :D

"Sziasztok!

Elmeselek egy tortenetet, nem tudom most ki a tajekozatlan:

Egyik rokonom kapott kb ket honapja (se) egy Galaxy 3-at. Rogrton fissitettuk is KIES-szel 2.2-re. Hasznalta a telefont nagy megelegedessel, csak epp egy gond van most.

Akartak hivni ot, es nem csorgott a telefonja. mikor megneztem miert, egy kek kort lattam athuzva a notification arean (felso sa'v) Lehuztam rutinbol a fuggonyt (nem tudom mi a neve, mindegy, legordulo lista) es azt irta, hogy nincs szolgaltatas, mondom WTF? Bemegyek a Settingsbe, es megnezem hogy tudok-e halozatot valasztani. Termeszetesen nem, mert azt mondja helyezzek be egy SIM kartyat. De mar van bent egy, ami eddig mukodott! Kovetkezo lepeskent kikaptam az akksot, a kartyat, majd vissza az egeszet, es most mukodik, de az akksi toltottseg jelzo 3/4-ig volt a kivetel elott, most megy 1/4-ig. Ilyet en meg nem lattam.

Hibakereses:

Elolvastam a #1-et jo forumtaghoz illoen. Semmi.
Talaltam valami olyat, hogy vannak 5 es 3V-os SIM kartyak, es az 5V -> 3V valtas 2008-ban tortent meg. Nekem pont 2006-7 koruli a kartyam, tehat 5V-os amit ez a telefon lehet hogy nem szeret. Azt is olvastam, hogy ezek az ujabb telefonok (mint pl. a Galaxy 3) 3V-os SIM-re vannak tervezve, es az 5V-os tarsaikkal kisse bizonytalanok. Betudhato az alabbi harom jelenseg a rossz SIM kartyanak?

1. Eldobalja a fent vazolt modon a telefon a SIM-et.
2. Az akksi toltottsege nahyon gyorsan fogy, van mikor alig hasznalja az illeto, de mar tolteni kell. Na jo, de van olyan is amikor netezik rajta, es akkor is
3. Volt mar olyan amikor csontrafagyott a telo csak ugy.

Ja es akkor a kulonbozo velemenyek:

En: Rogton mondtam neki, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a rossz SIM kartya okozza a bajat.

Vodasok: Elmeselte a bajat az egyik uzletukben, es rokton ravagtak, hogy: Advanced Task Killer-t rakjon fel, az majd megoldja. Fogtam a fejem rendesen, mert jelen ismereteim szerint egy SIM kartya erzekelesi gondot nem old meg egy Task Killer, bar kilo par programot a telefon.

Koszonom hogy vegigolvastatok ezt, es remelem tudtok tanacsot adni hogy mit tegyek.
Ja es vegul: Melyik fel volt itt a tudatlan szerintetek? Birom a kritikat, szoval csak nyugodtan mondjatok!

U.i.: Az, hogyha nem talaltam a Galaxy 3 toltojet, es a Motorola Defy-m toltojevel raktam fel toltodni azzal a toltoben vagy a twelefonban okoztam valamilyen kart? Elvileg ezek mar egyseges EU szabvanyos toltok. Fontos lenne erre valaszt kapnom!

Koszi elore is!"

Udv. core2

[ Szerkesztve ]

PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

(#15076) Teszla_ válasza Z0C! (#15073) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban nem néztem utána, mert józan paraszti ésszel arra gondoltam, hogy mindkét számom 70-es, akkor csak az egyik telefont viszem magammal és a másikat átirányítom. Eszembe nem jutott volna, hogy fizetős a dolog, hiszen ugyanazon a hálózaton bonyolítom a hívást. De mindegy, tanulópénznek jó volt, szerencsére csak százvalahány forintról van szó.

Oly: Köszönöm, miután mukibuci írt, én is utánajártam és megtaláltam.

(#15077) Z0C! válasza Teszla_ (#15076) üzenetére

Z0C!
(őstag)

Sajnos nem csak te jártál így a tanulópénzzel....sokan így vannak vele. :)
de most már tudod, hogy utánna kell nézni a dolgoknak :)

(#15078) Intercreptor

Intercreptor
(fanatikus tag)

Sziasztok! mobilrol irok ugyhogy ne haragudjatok, hogyha volt mar az amit kerdezni fogok...ami a kovetkezo - kaptam egy 0691es kezdetu szamrol egy tarskeresos SMS-t holott en sehol nem jelentkeztem ilyen szolgaltatasra - baratno mellett eleg erdekes ilyen smseket kapni plane akkor ha ferfi keres part az SMS-ben...viccesnek hangzik de nem az! Kerdem en, hogy megis mi ez? Eddig egy volt, remelem, hogy tobb ilyen nem lesz mert megyek a vodahoz reklamalni, es akkor is, hogyha kiszamlaznak nekem valami oriasi diju szamlat. A pofatlansag teteje ilyet megengedni maguknak! A telefonszamomat is csak PC webshopok reszere adom ki. Van arra lehetoseg, hogy valaki az en szamomat megadva jelentkezzen ilyen baromsagra? Elore is koszonom a segitsegeteket.

(#15079) mukibuci válasza Intercreptor (#15078) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

a vodához aztán mehetsz reklamálni, éppen semmi köze az egészhez :) Inkább a társkeresőd ügyfélszolgáltatójához menjél panasszal :) itt meg tudod keresni, hogy kinél kell borogatni az asztalt.

(#15080) Intercreptor válasza mukibuci (#15079) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

En nem jelentkeztem ilyenre. Az altalad kuldott linken szerepel egy ilyen kijelentes:
FONTOS - FOGADOTT EMELTDÍJAS SZOLGÁLTATÁSOK ESETÉN A REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ÖNNEK TÁJÉKOZTATÓ SMS ÜZENETEKET KELL  KAPNIA A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN! EZEKET AZ ÜZENETEKET MINDIG ŐRIZZE MEG!

En ilyet nem kaptam, szoktak csak ugy emeltdijas szamrol SMS-t kuldeni? Sajnos az uzenetet kitoroltem...

(#15081) mukibuci válasza Intercreptor (#15080) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

ez a strucc-politika nem könnyíti meg a dolgod. Ha kaptál emeltdíjas SMSt, akkor azt kiszámlázzák, ha elovasod, ha nem, ha kitörlöd, ha nem. Így csak a cég azonosítását nehezíted meg.

"GYZAR" v "EHT" SMSt küldj a 1270re, így le tudod tiltani az emeltdíjas dolgokat.

(#15082) Intercreptor válasza mukibuci (#15081) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

Szia!

Azt kaptam válasz SMS-ben mindkettőre, hogy a szolgáltatás aktiválása sikertelen....és hogy hívjam a 1270-et, felhívtam de nem tudom, hogy milyen menüpontot kellene ehhez választanom, valahogy nem lehet lekérni az emeltdíjas szolgáltatások listáját, azoknak a telefonszámait? Miért nem tudtam aktiválni, szerinted?

Előre is köszönöm.

Üdv.

(#15083) Intercreptor

Intercreptor
(fanatikus tag)

Ezt találtam közben a Vodafone honlapján:

A Vodafone Magyarország ezúton is szeretné felhívni ügyfelei figyelmét egy új típusú mobiltelefonos csalásra, amely megkárosíthatja őket.

A nemrégiben elterjedt csalási módszer lényege, hogy néhány hazai emeltdíjas tartalomszolgáltató hívószámáról kéretlen szöveges üzenetek érkeznek az előfizető telefonjára. Sok esetben az üzenetek teljesen ártatlannak tűnő szöveget tartalmaznak - például "Szia! Hogy vagy?" -, más esetekben, az adott emeltdíjas szolgáltatásra utaló szexuális jellegű tartalmat, hirdetést találhatnak bennük az ügyfelek.

Az ilyen kéretlen üzenetek fogadása nem kerül pénzbe az előfizetőknek. Azonban, ha az ügyfél ezekre válaszol, az emeltdíjas szám visszahívását, vagy az emeltdíjas számra küldött válasz SMS díját a szolgáltató kiszámlázza az előfizető felé, a feltöltőkártyás ügyfeleknek pedig levonja az egyenlegéből.

Az emeltdíjas szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az ügyfeleinknek kiszámlázott díj döntő része az emeltdíjas tartalomszolgáltatót illeti. Ezek alapján az emeltdíjas számokról érkező kéretlen üzenetek célja, hogy a gyanútlan ügyfeleket megtévesztve az érintett emeltdíjas számokra forgalmat, az emeltdíjas tartalomszolgáltatónak pedig extra bevételt generáljanak. A kéretlen hirdetések, ún. SPAM-ek kiküldése útján történo forgalomnövelés azonban az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14-ik paragrafusának 2-ik bekezdésébe ütköző cselekmény.

A Vodafone Magyarország ezúton kéri előfizetőit, hogy amennyiben ilyen típusú üzenetet kapnak, ellenőrizzék az SMS-t küldő fél hívószámát, és ha a küldő fél hívószáma emeltdíjas szám (pl. +3690, 0690, +3691 vagy 0691 kezdetű, illetve emeltdíjas rövid szám), ne válaszoljon rá se SMS-ben, se visszahívással.

A Vodafone ügyfelei az emeltdíjas számokról kapott kéretlen üzenetekkel kapcsolatban bejelentést tehetnek a Vodafone 1270-es ügyfélszolgálati számán. Az ügyfelektől érkező bejelentések alapján a Vodafone megvizsgálja az emeltdíjas számokról kéretlenül kiküldött SMS forgalmat. Ha a kéretlen üzeneteket küldő emeltdíjas tartalomszolgáltató a Vodafone szerződéses partnere, a vállalat intézkedik a törvénysértő magatartás felszámolása, megszűntetésre érdekében. Ha a kéretlen üzeneteket küldő emeltdíjas tartalomszolgáltató nem a Vodafone szerződéses partnere, a hazai, illetve külföldi partnerszolgáltatóknál kezdeményezi, hogy járjanak el az illegális forgalom megszűntetésre érdekében.

Bármilyen kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a nap 24 órájában. Más esetben a +36 1 288-1270-es vezetékes telefonszámon érheti el ügyfélszolgálatunkat.

Én nem válaszoltam rá, nem hívtam fel! Szóval ezek alapján nincs emeltdíjas szolgáltatás bekapcsolva a telefonomon, mivel amit linkeltél oldalt, ott az ábrán szereplő SMS-ek nem jöttek meg.
De kérdem én, hogy miért nem tudom bekapcsolni az emeltdíjas gyerekzárat?

[ Szerkesztve ]

(#15084) mukibuci válasza Intercreptor (#15082) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

valahogy nem lehet lekérni az emeltdíjas szolgáltatások listáját, azoknak a telefonszámait?

előbb linkeltem egy oldalt, ott van elméletileg az összes emeltdíjas szám :U Az meg, hogy miért nem megy, passz, hívd fel a 1270et, hogy kapcsolják be. Még arra is rákérdezhetsz akár, hogy kiszámlázták-e a kapott SMSed.

(#15085) Oly válasza Intercreptor (#15078) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

A 91-es körzetből hallottam mostanában ilyen jellegű marketing fogásokról.

Véletlenszerűen kiküldi az emeltdíjas szolgáltaó az üzeneteket...
Ne válaszolj rá és nem lesz baj.

Ha jól tudom, akkor nem számlázhatnak ezért, mert itt csak a "küldött" sms-ekért számláznak.

Várd meg a következő számlád és kiderül.
Panasszal még akkor is élhetsz!

(#15086) Rick4 válasza Oly (#15085) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Ha jól tudom, akkor nem számlázhatnak ezért, mert itt csak a "küldött" sms-ekért számláznak.

Sajnos a fogadott sms-ért is lehet pénzt kérni... :(

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

(#15087) Intercreptor válasza Oly (#15085) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

Felháborító, ez az egy dolog az, ami biztos! De hogy honnan szerezték meg a számomat...2 hónapja jöttem át a Vodához...1-2 webshopban lett eddig csak megadva a telefonszámom (a megbízhatóbb webshopoknál) Esetleg a Vodafone Köszönetprogram? Gondoltam erre is...de nem hiszem...

Hétfőn bemegyek a Vodához, márcsak a gyerekzár miatt is, mivel SMS küldéssel nem tudtam aktiválni, ők csak megtudják majd oldani az üzletből illetve rákérdezek majd erre is.

(#15088) Z0C! válasza Intercreptor (#15087) üzenetére

Z0C!
(őstag)

hasraütésszerü telelefonbetyárkodás...

(#15089) mukibuci válasza Intercreptor (#15087) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Nem hinném, hogy a vodafonenak a a kösziprogira lenne szüksége ahhoz, hogy megszerezze a számod :DDD

(#15090) Laybee

Laybee
(őstag)

Sziasztok! Szolgáltatás szüneteltetése mennyibe kerül és mennyi ideig vehető igénybe?

(#15091) Laybee

Laybee
(őstag)

Ijj lejárt szerk idő. Megtaláltam, köszi.
mukibuci: így még tisztább, köszi.

[ Szerkesztve ]

(#15092) mukibuci válasza Laybee (#15090) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

Előfizetésed szüneteltetését legalább 1, legfeljebb 12 hónapos időtartamra kérheted, és ezért bruttó 2600 Ft egyszeri díjat kell fizetned.

Az előfizetésedet csak akkor szüneteltetheted, ha nincsen számlatartozásod. Amennyiben kötöttél hűségnyilatkozatot, a szüneteltetés előtt annak díjait is ki kell fizetned. Ezt megteheted személyesen márkaüzleteinkben, banki átutalással vagy postai készpénzátutalási megbízással.

legalább valaki használja a keresőt ;]
ottoyes: arra írom, hogy végre valaki használja, ha nem is időben :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15093) ottoyes válasza mukibuci (#15092) üzenetére

ottoyes
(senior tag)

...megtalálta...nemlátod??? ;] :)

Fatal Error

(#15094) radamsky válasza mukibuci (#15089) üzenetére

radamsky
(senior tag)

a vodának a kösziprogramja az egy nagy blödség

nekünk az átlag számla havonta kb 10 ezer köül van és ugye ez már bonusz lenne ha jol olvastam az összeghatárokat. Le vagyunk ejtve

Azt is irta hogy pl készülékcsere lehet hamarabb is:DD ez is hülyeség, mert pl nekünk inkább a hüség lejárta után 1 héttel jelent meg hogy akciosan vehetünk készüléket:D
na ja komoly akciok vannak

Most akarom aszonypajtást meglepni egy telcsivel jön a szülinapja, háát lehet hogy ebből nem készülék lesz hanem uj szolgáltató

(#15095) mukibuci válasza radamsky (#15094) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

nem mindegy, hogy 5 kártyádra fizetsz havonta áltag tizezret, vagy pedig egy kártyád számlája átlagosan tizezer ;) Legrosszabb esetben is 3 hónappal a 2 éves hűséged lejárta előtt tudod meghosszabbítani a szerződésed :U

(#15096) Z0C! válasza radamsky (#15094) üzenetére

Z0C!
(őstag)

1270-en megmondják mennyi a kedvezményed...de előtte értelmezd a köszi programot :)
köszi :)

(#15097) PindurAnna

PindurAnna
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nem értem én ezt a szolgáltatót...egyre több olyan dolgot vonnak meg ami a felhasználóknak kedvező-hisz azért választottuk őket-, de úgy látszik ők nem értünk vannak :(

Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)

(#15098) radamsky

radamsky
(senior tag)

mielőtt nekem estek az én számlám 8-10 között van havonta, illetve aszonypajtásnak az ö nevén fut csak 3-4 ezer

ezen nem kell értelmezést irni.

A másik meg köhögött a telcsi olyan 3 honappal a hüség lejárta előtt, mondom itt a szupi voda akcio mivel ugye lehet venni telcsit hamarabb, mint lejár a hüség hááát nem
mindegy vettem egy használtat 2-3 ezer körül telefonálásra jo volt

nem 2 éve van meg aszonypajtás előfizije

Inkább ugy mondom ennek a programnak ami a vodanál fut nagyobb a füstje mint a lángja

márcsak legyintek az egészre

Nincs olyan ár-teljesitmény akcio mostanába amire azt mondom hogy igen

mindegy csak füstölögtem egyet :W

nem kell nekem esni én láttom a tényeket (pl mennyit fizetünk havonta) és olvasom a programot és amikor élni akarok vele akkor nem fekszik a 2 együtt

pl
ha veszek x telcsit vitamaxba akkor az legyen 25 ezer forint. Mig ha elöfizetéssel veszem akkor az 20 ezer forint, de lekötöm magam 2 évig
sokalom ezt a 2 évet 5000 Ft kedvezmény miatt
csak példaösszegeket irtam, de a mérték az fekszik. Arrol nem beszélve hogy 6-10 éve vagyok náluk, meg vannak mások is és kedvezmény készülékkel smafu

2 éves aláiráson füstölgök most, azt sokalom

(#15099) Valentino K. válasza radamsky (#15098) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Ha elégedett vagy a szolgáltatással, s a jövőben is (pl 2 évI) szeretnél Vodás lenni, akkor nem teljesen mind1? :)
Klasszik árkategóriában is van 5-10 ezer kedvezmény a feltöltős árakkal szemben, erre még rájön a köszönet programos kedvezmény, tehát ha úgyis Vodás leszel az elkövetkezendő 2 évben, akkor miért vennéd meg vitamax csomagban a telefont? :U

HTC Trophy, HTC Hero

(#15100) manchester85 válasza Valentino K. (#15099) üzenetére

manchester85
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A jövőben is (pl 2 évI) szeretnél Vodás lenni, akkor nem teljesen mind1?"

Nem. Ahogy az se mind1, hogy mennyit kamatozik a bankban a pénzed, ha le van kötve. Mert ugye, ha nincs lekötve, szinte semmit, ha le van, akkor meg akár 8%-ot is kamatozhat. Szerinted úgy működik az élet, hogy "úgyse költeném el a pénzem, tehát mind1, hogy hány % kamatot fizet a bank, úgyis ott állna?" A hűségszerződés dettó ilyen a szolgáltatóknál. Az már csak hab a tortán, hogy az ilyen hűségnyilatkozatos készülékárak is gyakran drágábbak, mint a függetlenek...

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.