2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#15701) Solar_Wind válasza RexpecT (#15700) üzenetére

Solar_Wind
(senior tag)

Következő hónap 15-éig.

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 6.1.2, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Mountain Lion 10.8.2

(#15702) wwenigma válasza Barthezz2 (#15698) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak ugye most kérdés, válthatok-e? Elvileg felfele árban mehetek, de a surf csomag miatt csak surf-ön belülre ha igaz, ami meg most már nincs..

Ááááá, kösz az ötletet, megint egy dolog amit meg tudok kínálni nekik. ;]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#15703) Barthezz2 válasza wwenigma (#15702) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazán nincs mit:D Csak nehogy aztán szólsz nekik, és utána meg én se tudok már váltani :O :DDD

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#15704) wwenigma válasza Barthezz2 (#15703) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nah válaszoltak. [link]

A Surf tarifacsomagokat lezártuk, így azokra váltani már nem lehet. Tarifahűség ideje alatt a jelenleg elérhető tarifacsomagok közül azokra válthatsz díjmentesen, melyeknek havidíja magasabb a jelenlegi csomagodénál

Még jó hogy multhéten felcseszték az agyam, megyek vissza abba a boltba. Nao. ;]

mod:

Vodafone Kedd ügyben meg ez egy érdekes wallpost:

[Q]Annyira jó hogy a vodafone kedd mindenhol reklámozva van és mindenhol nyomják, de az sehol nincs feltüntetve, hogy pl a corvin moziba 70 voda. kedd kedvezményes kód van... és aki pl egy késő délutáni előadásra akar menni esélye nincsen rá... ez azért kicsit felháborító az ember 2 órát utazik, aztán ott pedig így jár...

[A]Mindegyik moziba előre meghatározott számban állnak rendelkezésre jegyek, ezért érdemes minél előbb kódot kérni, akár már szerda reggel. A Vodafone kedd nem csak a Corvin moziban érvényes, érdemes szétnézni a többi mozi közt is, reméljük találsz kedvedre való filmet: http://bit.ly/nJIUpU

Ezért is meg kéne cseszni őket...

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#15705) RedSix válasza wwenigma (#15704) üzenetére

RedSix
(kvázi-tag)

És mégis ki, és MIÉRT cseszné meg őket, édes drága jó fiam? :)

***Live online, love online***

(#15706) wwenigma válasza RedSix (#15705) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megtévesztő reklámok, mert arra alapozva minden vodás mehetne keddenként kihasználni az akciót, drága egyetlen ídösapám. :U

(#15707) NixonHUN válasza wwenigma (#15706) üzenetére

NixonHUN
(tag)

Részletezőben benne van, hogy korlátozott számban lehet bemenni, a szabad helyek függvényében ami a pénztárnál derül ki.. :U

(#15708) RedSix válasza wwenigma (#15706) üzenetére

RedSix
(kvázi-tag)

Hát nem tudom, szerintem azért van ezen kívül egy rakat mozi, burger, múzeum, ahová el lehet menni féláron. Bár én is emlékszem arra az időre, amikor a WestEnd mozi keddenként tele volt féláras Vodafone-osokkal...

***Live online, love online***

(#15709) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én még mindig várom az SMS-t az 50-100MB váltásról, mert még mindig nem ért ide. :)

Véleményem szubjektív...

(#15710) Mauzes válasza Mauzes (#15668) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Akkor máshogy is megkérdezném:

Mennyi adat nagyjából egy 4 perces Youtube-videó (360p, illetve mennyi a 720p)?
Mennyi adat lehet mondjuk Google Maps-en megtervezni egy Budapesten belüli útvonalat BKV-val?

Csak úgy kb, hogy belőjem, elég lenne-e havi 50 (vagy 100) mega.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#15711) Valentino K. válasza Mauzes (#15710) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Youtube videózásra szerintem a 100mega is édeskevés :) Gmaps-re sztem elég. Inkább kérj nagyobb net csomagot

HTC Trophy, HTC Hero

(#15712) Prien

Prien
(senior tag)

Sziasztok!
Számlás vodásokat kérdezném, mi a véleményük erről:
Nettó összeg: 11752
Áfa: 2938
Összesen: 14690... DE!

A lap alján már ez áll:
14190
Áfa: 3538
Összesen: 17728.

Miért van az áfás végösszegen még egyszer áfa? Ezt nem értem! Szerintetek???

A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

(#15713) mukibuci válasza Prien (#15712) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

inkább egy screenshotot tegyél fel a számládról :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#15714) Prien válasza mukibuci (#15713) üzenetére

Prien
(senior tag)

Barátnőmé a számla, de a lényeget leírtam. Itt valami nem stimmel szerintem sem, nektek csak egyszer áfáztatja a számlán a végösszeget? Vagy mindenkinek kétszer? Tulajdonképpen erre lennék kíváncsi.

A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

(#15715) mukibuci válasza Prien (#15714) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

de épp a lényeget nem írtad le... Hivd fel akkor a 1270et, ők látják a számlád.

(#15716) Oly válasza Prien (#15712) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

És a fenti felsorolásból nem hagytál ki valamit?

Külön van a havidíja, a net díj és ezek forgalma, + egyéb dolgok...

Dupla áfa kizárt!!!!!

RexpecT:
Havidíjasnál számlazárásig (először részarányosan), feltöltősnél 15-ig.

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance

(#15717) hackeeeee válasza Prien (#15712) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egyéb szolgáltatás nincs az előfizetésen, ami utána van hozzászámolva?

Kéne egy kép a számláról, hogy lássuk...

(#15710) Mauzes: Ha youtube-ozni akarsz, ahhoz a jóisten nete is kevés. :D Én böngészgetéssel, email-ezéssel elvagyok 50 megából bőven. (még nem kaptam sms-t, hogy 100MB-m lenne..). De mondjuk 96k-s webrádiózással ki lehet jönni havi szinten 3-500 megából simán..

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#15718) Z0C! válasza hackeeeee (#15717) üzenetére

Z0C!
(őstag)

sztem Teis előbb utóbb megkapod az SMS-t :)

----- www.zociracing.hu -----

(#15719) hackeeeee válasza Z0C! (#15718) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Majd most kipróbálom, hogy zárás előtt elkezdek netezni, rádiózni, aztán majd kiderül, hogy mikor fogy el. :)

Véleményem szubjektív...

(#15720) Hmura válasza Prien (#15712) üzenetére

Hmura
(fanatikus tag)

Be tudnád szkennelni azt a számlát?

Mert nekem már volt ilyen meccsem velük 4 éve, akkor is hasonló
trükkel volt "hibás" a számla.
Ha meg hibás, akkor GO TO NAV kérdés nélkül, aztán majd
lemeccselik a büntetést egymással.

(#15721) Hmura válasza Prien (#15714) üzenetére

Hmura
(fanatikus tag)

Csak egyszer számíthatnak fel ÁFA-t. Adót nem lehet adóztatni,
ez alapelv. Pont ezért szabálytalan az üzemanyagok árképzése is.

[ Szerkesztve ]

(#15722) Barthezz2 válasza wwenigma (#15704) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondjuk belegondolva logikus, így ők is csak nyernek vele. Egyrészt, nem egy lezárt csomagot fogsz használni, másrészt, többet fogsz fizetni. Kösz a választ :R

A netes témához:

Nemrég van a csomagom, de már most látom, hogy nekem kevés a 100Mb. 5530-on, opera minivel elég volt, most winpho 7 alatt nemigen.
Eddig 3 cikluson vagyok túl, abból az első törthó volt, ott arra a 10 napra leosztott mennyiségem elég volt.
Második hónapban direkt figyeltem, hogy csak akkor netezzek mobilnettel, ha nagyon kell. Néha fórum, időjárás, minimális GPS mellett frissült az időjárás előrejelző, valamint az e-mail is. Volt némi kis facebook is a wp7-es beépítettel, ami elvileg nem free +msn. Semmi youtube, vagy webrádió. Kb egy héttel zárás előtt elfogyott..

Most a legutóbbi hónap(ami pénteken ér véget) beejtett egy nyaralást, online gps, naponta kis netezés, aktuális hírek, ilyesmik, aztán itthon a fent felsorolt szokásos. 10 nap alatt lába kélt a 100Mb-nak.. :O

Pont ezért is gondolkodom most az új csomagokban. 500Mb már elég lenne szvsz. Mobilon youtube-ozni nincs ingerenciám, meg webrádióra se mobilnettel. Arra jó a wifi.

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#15723) hackeeeee válasza Hmura (#15721) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sztem az üzemanyagot hagyjuk... Elvileg van benne útkarbantartási díj is, mégis azt mondják, hogy nincs pénz az utak javítására...

Véleményem szubjektív...

(#15724) wwenigma válasza wwenigma (#15704) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem menekulok ezen a vonalon sem... lehet valtani de csakis kizarolag Matrix csomagba... arghhh....

jobban jarok mert +250ft-ert kapok 100M helyett 150M netet meg 50perc helyett 90et, de akkor sem masodpercalapu es nincs flottas egymas kozotti ingyenduma...

(#15725) Barthezz2 válasza wwenigma (#15724) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na most az honnan derült ki, hogy csak mátrix-ba?(mondjuk én pont abban gondolkodok)

(#15726) hackeeeee válasza wwenigma (#15724) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ennyi barátod, ismerősöd van abban a flottában?

Véleményem szubjektív...

(#15727) wwenigma válasza Barthezz2 (#15725) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

boltban elhajtottak a gcibe... meg 1270 mondta hogy only matrix es magasabb havidij a feltetel.

hackeee: 2800ft - lebeszelheto teljesen, 16ft/perc mp-es szamlazas, mobilnet piaci alapon es 5 szamot vihetek bele. Bnő+3 csaladtag, idealis lett volna...

(#15728) hackeeeee válasza wwenigma (#15727) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jah értem..

Véleményem szubjektív...

(#15729) GrandeP válasza GrandeP (#15696) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Akkor ezt megbeszéltük...

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#15730) Barthezz2 válasza wwenigma (#15727) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja értelek..

Közben tovább nézegettem ezt a Mátrix csomagot, és rájöttem, hogy tegnap hülyeséget írtam. De kérem, valami vodafone-os kolléga erősítsen/cáfoljon meg, ha tévedek. Azt már most akkor tudom, hogy váltani válthatok.

Szóval, ha veszem a Matrix 2 csomagot, akkor 4700Ft-os havi díjért kapok 150perc vagy sms-t, 500Mb netet, és 35Ft percdíjat. Namost viszont, ehhez én, mint 26 év alatti 2 bónuszt kérhetek, és elvileg itt tévedtem tegnap, ugyanis eleve 1-nek számoltam a 150perc vagy sms-t, de nem. Hanem mondjuk így állíthatom össze a csomagom:

4700Ft/hó-ért:
-150 perc belföldi hívás
-500Mb net
-150 vodán belüli perc
-50 belföldi sms

Jól gondolom? :U Ha igen, asszem mindjárt telefonálok :)

Jut eszembe, a netet itt is csak lassítják, vagy túlforgalmazás van kerettúllépés esetén? :U

(#15729) GrandeP:

1. Kérhet. Ugyan abban a csomagban én egy 60k-s telefont vettem, tőlem nem kértek, haverom egy 70Ft-ost, tőle igen, 9k-t. De ezt 3 hónap után a számládban szépen visszakapod majd.

2. Családi csomag opció, 990Ft/sim

[ Szerkesztve ]

(#15731) Barthezz2 válasza Barthezz2 (#15730) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elbeszélgetek maggammal :D Itt is csak lassítanak 16kbit/sec-re..

(#15732) Z0C! válasza Barthezz2 (#15731) üzenetére

Z0C!
(őstag)

csak lassítanak :)

----- www.zociracing.hu -----

(#15733) wwenigma válasza Barthezz2 (#15731) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

9,6kbitre, amit 80%-ban garantalnak.

(#15734) mukibuci válasza wwenigma (#15733) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

16/16 kbit/secnek is jó lesz ám az ;)

Ha már ennyire mindenért perelünk, legalább legyenek pontos infóink ;]

(#15735) Barthezz2 válasza mukibuci (#15734) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondjuk igazán adhatnának legalább egy GPRS tempót. Azzal azért el lehet döcögni, és nem hiszem, hogy lefogná a hálózatukat. A 2kbyte/sec azért elég semmi. Mondjuk tény, legalább plusz költségbe nem futunk. Annál sokkal jobb :)

A tarifacsomagos elmélkedésemre valaki valamit? :B

(#15736) mukibuci válasza Barthezz2 (#15735) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

jól gondolod ;)

ha gyorsabb lenne, amikor lassú, akkor ki fizetne a nagyobb csomagért :F

[ Szerkesztve ]

(#15737) Barthezz2 válasza mukibuci (#15736) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jogos, de azért a gprs tempója se váltaná meg a világot, de mégis lehetne azért netezni, míg visszakapja az ember a rendes tempót. Így gyakran be sem tölti az adott tartalmat..

Na, akkor ebből lehet váltás lesz :)

[ Szerkesztve ]

(#15738) wwhy

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

jól értem, hogy a havidíjban foglalt percek mellé ugyanannyi bónusz választható (pl. Mátrix 5: havidíjban van 500 perc és még választhatom a +500 vodapercet azaz összesen 1000 perc :F) ?

<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

(#15739) Barthezz2 válasza wwhy (#15738) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, de míg hálón belül így akár 1000 perc jut, hálón kívül csak 500..

[ Szerkesztve ]

(#15740) wwhy válasza Barthezz2 (#15739) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

ez így már 1500 perc :F
gondolom a havidíj bárhová, a bónusz csak hálón belül beszélhető le

(#15741) mukibuci válasza wwhy (#15740) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

ezt mondtam már tegnap is, amikor lefikáztad :) Nem olyan rosszak ezek az új csomagok :B

(#15742) Barthezz2 válasza wwhy (#15740) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehet rosszul érthetően írtam... De igen, a bónusz az csak hálón belül él. Azért írtam, hogy saját hálózatba akár 1000(az alap 500+bónusz 500), hálón kívül viszont csak az alap 500-at tudod lebeszélni.
Tehát az összesen 1000 nem feltétlen igaz:)

[ Szerkesztve ]

(#15743) wwhy válasza mukibuci (#15741) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

nem is fikáztam, csak a percdíjat sokallom
hát ha még osztható is lenne, akkor már csomagolnám is egybe mind a 4 előfizumat ;)

[ Szerkesztve ]

(#15744) mukibuci válasza wwhy (#15743) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

+990 kártyánként, és akkor egymásközt ingyen van a duma ;)

(#15745) wwhy válasza mukibuci (#15744) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

na igen, de így már sok lenne a jóból/pénzből a mostani áraimhoz képest (a négy előfizuból 2 flottás, 2 surf, összesen kb. 9e, és a flottások egymás közt ingyen beszélnek)

(#15746) mukibuci válasza wwhy (#15745) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

1800+990 a legkisebb csomag, azaz már bármelyikhet lehet kérni a családi opciót.

(#15747) wwhy válasza mukibuci (#15746) üzenetére

wwhy
(HARDVERAPRÓD)

lefelé (kisebb csomagra) nem válthatok :B

(#15748) mukibuci válasza wwhy (#15747) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

de a flottásokat igen, persze, ha azokról keveset beszéltek :) a surföket pedig ha nem piszkálod, akkor is ingyen beszél a 4 szám egymással :K

(#15749) wwenigma válasza mukibuci (#15734) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az ügyvédem dolga, én csak hőzöngök ő nem engedi ha marhaság. :P

Matrix dijcsomag reszletezesenel valoban 16ot irnak, valahol mashol neztem ahol 9,6 szerepel.

(#15750) mukibuci válasza wwenigma (#15749) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

a mobilweb opciókban lassítanak 9.6ra

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.