2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)

(#1001) Viktor0610 válasza symbicimbi (#1000) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Attól függ...
A K610i egy fix fókuszos 2 MP-es kamerás 3G-készülék, míg a K750i egy autofókuszos nem 3G-készülék.
Fontos különbség, h. a K610i nem joy-os, tehát sz.tem megbízhatóbb.
Amennyiben 3G-zni (gyorsabb WAP/net, videótelefon) szeretnél -> K610i, viszont, ha fényképezni szeretnél ->K750i.

...

(#1002) symbicimbi válasza Viktor0610 (#1001) üzenetére

symbicimbi
(újonc)

Köszi szépen a Segítséget! Hát igen én is a joytól félek kicsit ezért szerintem is maradok a K610i mellett, meg amúgy is vodás vagyok. ;) Még egy kérdésem lenne. Igaz hogy a v630i ugyan az mint a K610i? Csak a külseje más, vagy miben különbözik még? :U Mert azért nem mindegy hogy 40 ezer ft vagy 9990ft-ot adok telefonért. Főleg ha szinte ugyan az.

(#1003) kp78 válasza symbicimbi (#1002) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

A v630 kicsit walkman szérie utánzat, amúgy igen, szinte ugyanaz.
Ahhoz kapsz stereo headsettet, k610-hez csak monot.
V630-hoz 256-os kártya jár az alapcsomagban, K610-hez csak 64-es.
Nekem mondjuk K610-em van, mert jobban tetszik a designja, 256-os kártyát meg már vettem bele kéz alat egy V630 tulajtól.

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#1004) symbicimbi válasza kp78 (#1003) üzenetére

symbicimbi
(újonc)

Köszi! Megygyőztél maradok a K610i-nél. Majd veszek hozzá stereo headsettet. Nekem is jobban tetszik a K610i design! Szép telefon, szerintem a jövő héten veszek is egyet. Amúgy milyen a teló találtál valami kifogásolhatót benne?

(#1005) kp78 válasza symbicimbi (#1004) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Nekem egyenlőre hibátlanul működik. :C

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#1006) symbicimbi

symbicimbi
(újonc)

Az egyik v630i fórumban ezt olvastam : 2006.10.24-én a Vodánál 35000ft lesz ez a telo ugy hogy 25000 le lehet beszélni! :F
Akkor nem is olyan nagy akció lesz a vodánál! :W Aztán hogy aki írta honnan tudja nem tudom.

(#1007) Viktor0610 válasza symbicimbi (#1006) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Előfordulhat, a Vodafone új akciójában.
Előfizetés, hűségszerződés nélkül, 25 e Ft, lebeszélhető csatlakozási díjjal.
A telefon előfizetéssel 10 e, ehhez jön a 25 e csatlakozási díj.

...

(#1008) symbicimbi válasza Viktor0610 (#1007) üzenetére

symbicimbi
(újonc)

Lehet hogy igazad lesz. Majd kedden kiderűl. De én a K610i szeretném ennyiért megvenni :DD De szép is lenne ;) Csak azt nem gondolom hogy ennyire leengednék. Sajnos...

(#1009) Gebriel válasza symbicimbi (#1006) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Én irtam a azon a forumon és ugy van ahogy Viktor irja

(#1010) Oliverda válasza Gebriel (#1009) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt meg lehet majd venni hűséggel is majd 9990ért? Mondjuk ha valaki hosszabbít +2 évre. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#1011) Viktor0610 válasza Oliverda (#1010) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Gyanúm szerint nem, de ne legyen igazam... :U

...

(#1012) Gebriel válasza Oliverda (#1010) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Meglehet természetesen

(#1013) embe

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként ez a 25 rugós akció hogy működik? Mennyi idő alatt, vagy múlva lehet lebeszélni? Vagyis ha én veszek egy telót, akkor én akár a következő hónapban felhasznáhatom a 25 rugót, és utána a SIM akár mehet a kukába?

Eladó cuccok (teló, autóhifi,alu felni ) http://href.hu/x/h7au

(#1014) Viktor0610 válasza embe (#1013) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Úgy tudom, a ''szokásos'' módon, tehát három hónap múlva lehet felhasználni leghamarabb...
Előbb is mehet a SIM a kukába, csak a befizetett pénzt érdemes lebeszélni, meg a szerződést megszüntetni... ;]

...

(#1015) embe válasza Viktor0610 (#1014) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi! Én is erre gondoltam, de valaki pár hozzászólással visszább azt írta, hogy a következő teljes hónapban lehet felhasználni

(#1016) Viktor0610 válasza embe (#1015) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Bocsánat, csípőből válaszoltam... :U
Most olvasom a Vodafone oldalán:
''A csatlakozási díjat a szerződéskötést követő 30 nap után a számláid összegének függvényében kedvezményként jóváírjuk ezen előfizetésedre.''

...

(#1017) embe

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor aki sokat beszél /mint én :DDD / megéri egy jó áron kiínált teló megvenni. pl. az emlegetett SE telót

(#1018) Oliverda válasza embe (#1017) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak legyen is az az SE teló boltok polcain, ne csak a szórolapokon meg a TV reklámokban... :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#1019) kp78 válasza Oliverda (#1018) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

embe:
Én is így csináltam. :DD

Oliverda:
Én is ezt mondtam korábban :D

[Használd a MOD-gombot.
Köszönöm.
Viktor0610]

(#1021) Oliverda válasza kp78 (#1019) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Felénk a márkaboltban jelenleg egy darab V630 van. :U Pontosabban már az is félre van rakva. :D

[Szerkesztve]

(#1022) drwho

drwho
(tag)

Hi!

Az előfizetésem 2 hét múlva jár le. Meg lehet előbb is hosszabbítani vagy csak ha már lejárt?
Félek elfogy a teló 2 hét alatt.....

(#1023) Gebriel válasza drwho (#1022) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Meg hosszabbithatod most is

(#1024) drwho válasza Gebriel (#1023) üzenetére

drwho
(tag)

köszi :R

(#1025) embe

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Egy kérdés: milyen tartozékokat adnak az SE V630i-hez? Az bíztos hogy 256-os kártya van hozzá?
Köszi a választ! :R

(#1026) symbicimbi

symbicimbi
(újonc)

Sziasztok!
Hát ez az akció a v630i-re nem valami jól megy a vodánál! :( Felhívtam az ügyfélszolgát hogy hol lehet kapni vodafon kirendeltségben de nincs csak zalaegerszegen, veszprémben és nyíregyházán! :F És mivel én csak kártyát vettem így csak ott köthetem le magam 2 évre.
De ha akciózni akarják akkor mért nincsenek az üzletek feltöltve előtte még. Addig semmi értelme ha nem lehet kapni. Én nem fogok 250km-t menni egy telefonért. És hogy mikor lesz azt sem tudják megmondani. Hát ez nem jó fényt vet a vodára szerintem... :W

(#1027) galyika

galyika
(lelkes újonc)

Üdv!
kb 2 hét múlva jár le a 2 év hűségidőm, de most nincs olyan telefon, amit szívesen megvennék, akkor ugye például januárban is újra alá tudom írni a 2 év hűséget, és akkor vehetek telefont?

ide most írjak valamit?

(#1028) Viktor0610 válasza galyika (#1027) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, én is ezt tettem.

...

(#1029) embe válasza symbicimbi (#1026) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ma jártam végig Nyíregyet. Mindenütt azt mondták hogy nincs. Akkor hogy is van ez :F

(#1030) Viktor0610 válasza embe (#1029) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Neked is a 1270-et javasolnám, bár lehet, a te esetedben jobb lenne egyből a boltokat hívnod, így nem mozfulnál ki feleslegesen.

...

(#1031) kp78 válasza symbicimbi (#1026) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Mégiscsak nekem lett igazam, hogy nem nagyon lehet majd kapni... :(((
De tényleg minek akkor hirdetni??
Csak felhúzzák az emberek magukat a vodára.

(#1032) shev7 válasza kp78 (#1031) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Olyan, hogy egy akcios telefon hianycikk par boltban mar regebben is volt. Haver pl bement talalomra egy voda viszonteladohoz, es megvette. Megertelek, en is morci voltam, mikor a 90Ft-os telo utan maszkaltam, de aztan rajottem, hogy maszkalas helyett inkabb telefonalni kell. Es nem a 1270-nek, mert ott sokszor hulyeseget mondanak, hanem kozvetlenul a boltoknak ahova menni akarsz.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#1033) kp78 válasza shev7 (#1032) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Ja, én amúgy nem háborgok, mert nem akartam ilyet venni, csak sajnálom azokat akik akarnak/tak :(((

(#1034) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

A mi boltunkban van még 8db.
Észak-Kelet budapesti és környékieknek szivesen segitek ha venni akartok ilyen telot.
Nálunk van,de had nem emlitsem milyen ütemben fogy

[Szerkesztve]

(#1035) galyika válasza Viktor0610 (#1028) üzenetére

galyika
(lelkes újonc)

Köszi a választ! :R

Várok az alkalomra :D

ide most írjak valamit?

(#1036) oliba

oliba
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.

Meg szeretném kérdezni, hogy melyik díjcsomagot kell vennem ahhoz, hogy a lehető legolcsóbban tudjak wapolni? Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, de nem értek sem a mobilokhoz, se a tarifákhoz meg az ilyen hasonló témkhoz. Csak azért kérdem, mert szerettem volna egy független V3-at, csak aztán ez vitamaxos lesz.
Szóval megegyszer, melyik vodás tarifacsomagot válasszam, hogy minél olcsóbban wapoljak. Vagy milyen havidíjat kell fizetnem azért, hogy ingyen wapoljak?
Köszi a válaszokat előre is

(#1037) Viktor0610 válasza oliba (#1036) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Havidíjmentes GPRS WAP nincs a Vodafone-nál, a díjakat ezen a [link]en találod.

...

(#1038) lancika

lancika
(tag)

Azt mondták pénteken lesz áruszállítás. Ha nyitásra megyek azonnal lesz vagy csak 1 óra múlva?

(#1039) Viktor0610 válasza lancika (#1038) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez változó.
Én már voltam így, és kellett várnom másfél-két órát.

...

(#1040) lancika válasza Viktor0610 (#1039) üzenetére

lancika
(tag)

Köszi.
Csak mert úgy izgulok, mert már régóta vártam erre a pillanatra, hogy megvehessem.

(#1041) Viktor0610 válasza lancika (#1040) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Átérzem a helyzeted.
Azóta mostmás okosabb vagyok és inkább felhívom a boltot és eltetetem a készüléket. Így nem megyek soha feleslegesen.

...

(#1042) oliba válasza Viktor0610 (#1037) üzenetére

oliba
(őstag)
LOGOUT blog

ójaj :(
Azért köszi

(#1043) lancika válasza Viktor0610 (#1041) üzenetére

lancika
(tag)

Ilyet is lehet?

(#1044) Viktor0610 válasza lancika (#1043) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Persze, csak győzd hívni a boltokat, h. eltegyék neked a készüléket, meg fogj ki egy olyan eladót, aki meg is teszi neked. :D
Sz.tem egy próbát megér.

...

(#1045) symbicimbi

symbicimbi
(újonc)

Miért van az hogy ha felhívom a Vodafon boltot 3-4 kicsörgés után az álltalános ügyfélszolgálatra kapcsol? :(( Ott pedig csak az aznap reggeli nyitáskori készletet tudják megmondani. Holnap szeretnék venni egy K610i-t és nem szeretnék feleslegessen menni kecskemétre. Hiába mondja meg nekem az ügyfélszolgálatos hogy van ha elviszik napközben! :W

(#1046) Viktor0610 válasza symbicimbi (#1045) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mert a Vodafone szereti a pénzedet költeni. :(((
Én ezt úgy cselezem ki, h. hamarabb leteszem, mint h. átkapcsolna a 1270-re.
Ilyen esetben célszerű a boltot hívni, az ügyfélszolgálat által látott készletek semmit nem érnek.

...

(#1047) oliba válasza Viktor0610 (#1037) üzenetére

oliba
(őstag)
LOGOUT blog

És ha mondjuk befizetem a GPRS-re a 600FT-ot, akkor kell még valamit fizetni? Ott van, hogy valamilyen szolgáltatásért kell fizetni 24FT/percet. Milyen szolgáltatás? Hogy csak netezek?
Bocsi, csak nagyon nem vágom a témát :(

(#1048) Viktor0610 válasza oliba (#1047) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A 600 Ft-ért 5 megát WAP-olhatsz, az ''Adathívás díjai'' rész már nem a GPRS-re vonatkozik, azzal nem kell foglalkozz.

...

(#1049) oliba válasza Viktor0610 (#1048) üzenetére

oliba
(őstag)
LOGOUT blog

Szóval, ha a GPRS-re előfizetek, akkor nem kell már semmilyen más költséget sem fizetnem, max akkor, ha lejár az az 5 mega. Bár én csak csupán oldalakat nézek nem töltök le semmitsem, szóval nem tudom, hogy menyni idő alatt fog lejárni

(#1050) lancika válasza symbicimbi (#1045) üzenetére

lancika
(tag)

Nekem is ezt csinálja. De mindjárt bezár a bolt, úgyhogy inkább korábban, nem sokkal nyitás utánra odamegyek és kész. ;)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Nagy Vodafone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.