Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz #72042496 #2583 üzenetére

    Nos a 2009-es SolidWorks-ről amit láttam videókat, azok alapján elég jo véleménnyel vagyok. Sőt... Ha középkategóriás rendszerekről van szó, én amellett tenném le a voksom, de mondom mindezt úgy, hogy közben igazából nem is használom, csak a Pro/E-t és esetenként a CATIA-t.

    Amit mutattál rajzot, az idestova 12 éve készült és ahogy nézem a nevek sem passzolnak, bár gondolom csak példaként merült fel ez a kép. Amúgy te is a műegyetemen vagy / voltál? Mert ha igen akkor külön üdvözlet. A műegyetemen pedig szerintem profi gépészetet oktatnak, persze csak alapokat. :)

    Modellezni pedig ahogy elnézem, mindenki tud. Az igazán fontos része akkor jön elő, amikor nem egy egyszeri tervet készitesz, hanem egy kiinduló állapotot, amit tovább szeretnél fejleszteni idővel. Na ott nem mindegy, hogyan modellezzel, ahhoz kellenek inkább az évek tapasztalatai. Vagy ha nem is kell, de legalább nagyon hasznos... hogy tényleg a fejlesztésre tudj koncentrálni és ne vessz el a részletekben.

    A 3ds max meg külön téma, azzal meg én szeretnék egyre mélyebb és mélyebb szinten foglalkozni, de nem megy vmi gyorsan... fránya gépészeti rendszerek elveszik az időm nagy részét. :)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák