Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Beni2360 #5872 üzenetére

    Kiteszem inkább publikba, hátha másnak is jól jön majd. Ami csak most tűnt fel, hogy ha a kiegészítőktől érem el az Universal Movie Scrapert, tehát a settings/system alól, akkor ott alapbeállításokon van.
    Ha meg a médiatárból, ahol a filmek mappát definiáltam, akkor ott vannak ezek a beállítások.

    némi magyarázat:
    - A genre direkt maradt angol nyelven, hiszen a comedy mint műfaj, elterjedtebb lehet, mint a filmvígjáték, ha egy filmet kategorizálni szeretnénk.
    - A szettcímeknél ugyanez a helyzet. Harry Potter Collection előb lesz, mint Harry Potter Gyűjtemény.
    - Posztereket eredeti nyelven hagytam. Nálam úgy van mindig beállítva, hogy betűkkel írja a magyar címet, pl - A Nyolcadik Utas a Halál, de a poszteren Alien van írva, mert mégiscsak az az eredeti.
    - Filmelőzeteseket megint csak angolon hagytam, de ezt akár nyugodtan állíthatjuk magyarra is. A HTPC úgy van beállítva, és ha van magyar trailer, akkor azt nyomja, ha meg nem, akkor az angolt. De elég ritka a magyar trailer, hogy megtalálja, meg mondjuk én sem nagyon szoktam nézni.
    -Ezeket akkor kell beállítani, mikor definiáljuk a filmek mappát. Tehát nem utólag, mert akkor semmi nem történik, max azokkal, amik ezután kerülnek a gyűjteménybe.
    Tehát van egy pl új telepítésű Kodi, vagy csak nincsenek benne a filmek. Meghatározzuk az útvonalat, meg hogy millyen scrapert használunk, és akkor ott mindjárt be is állítjuk ezzel a módszerrel.
    A filmek mappa (vagy movies, kinek mi) semmi egyebet nem tartalmaz, mint a direkt ide töltött anyagot. Ide tölt, innen seedel, semmi gond nem lesz vele, és a könyvtár szerkezetet sem kell bántani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák