Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Beni2360 #5105 üzenetére

    Szia!

    Köszi a válaszokat!
    A 4-es kérdésemet úgy értettem, hogy a Z9 és az X9 között mi a különbség?

    Amúgy, ha kezeli az m3u fájlokat, akkor az is létezhet, hogy ha létrehozok egy ilyen fájlt (amiben egy internetrádió elérhetőségi paramétereit adom meg), és azt elhelyezem valahol, ahol a Zidoo hozzáfér (mondjuk egy külső meghajtón, vagy pendrive-on), akkor abból képes az adott internetrádiót megtalálni és megszólaltatni? A mostani (igencsak régi, és hát ugye még FHD) Dune HD Max-om ezt simán tudja, és el is lehet menteni a kedvencek közé. Csak két kattintás a távirányítón, és máris szól a kedvenc internetrádióm.

    Ezt amúgy azért is feszegetem, mert a szokásos internetrádiós app-okban (pl. TuneIn) általában nem a legjobb minőségben szólalnak meg a listában lévő internetrádiók. Jellemzően 64 és 128 kbit/s MP3-ban. A Dune is megtalálja a TuneIn-ben a kedvenc rádiómat, de csak 128 kbit/s MP3-ban szólaltatja onnan meg. De egy ilyen m3u fájlba megadtam az internetrádió honlapján lévő közvetlen stream linkeket, és jelenleg 320 kbit/s ACC formátumban tudom hallgatni. Ilyet tud a Zidoo?
    Esetleg valaki ezt kipróbálná? (Nem nagy meló, az adott linket, hogy mit kell beleírni az m3u fájlba - amit pl. Total Commanderrel is létre lehet hozni - megadom). Örök hálám üldözné! :K :R

Új hozzászólás Aktív témák