- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
kifizetésekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hát ha valaki még érintett ezzel kapcsolatban, illetve nem igazán teljesen tiszta most a képlet. Olvasom az adsense fiókomban, hogy júliustól külön adsense bevételek vannak és külön youtube bevételek. Most ez eredményezheti azt, hogy kevesebb lett pl ebben a hónapban az egyenlegem? Mert az adsense 0, youtubeon lett valamennyi pl, de nekem úgy tűnik, hogy ez is hátrányosan érintett engem, mert eddig minden hónapban több volt a bevétel, olyan, mintha önmagában a reklám bevételek az adsense profilra kerültek volna, bár az meg most épp nálam semmi.
Tehát kettészedték őket, és mintha így a kifizetések is csökkentek volna. Ez lehetséges vagy csak simán a nézettség csökkent?
Bár a magyarázat szerint éppen így egyszerűsödött a YT után történő kifizetés.
-
Chereiose
addikt
Google Adsense kifizetéssel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Elértem a kifizetési küszöböt, visszaigazoltam a számlámat is, illetve elméletileg az adó részét is elfogadtam, gondolom akkor 30%-ot levonnak az utalásból majd. Ha jól olvasom adott hó 20-án utalnak általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest