Új hozzászólás Aktív témák

  • ekkold

    őstag

    válasz petir #24166 üzenetére

    Nem, erről van szó: [link]
    Viszont kenand-nak egyszer már sikerült elindítania a T610-en is.
    Először nekem sem ment, aztán kb. ez kellett hozzá:
    - Tinycore,
    - USB3 pendrájv 16 vagy inkább 32Gb,
    - USB3 csatlakozóból bootolni,
    - UEFI bootolás, sima bootolást letiltani.
    - Modell 3622xs+ (1622 is kipróbálható)
    Így szerintem lehet esély a T610-en elindítani.
    Viszont nekem vegyesek a tapasztalataim. Sokminden tetszik a DSM7-ben, de mások tapasztalataival ellentétben, nekem lassúbbnak tűnik, mint ugyanaz a hardver a 6.1.7-el

    A T610-en már nem fogom tudni kipróbálni, mert az egyiket már eladtam, a másikért meg ma este jönnek, és addig gyorsan feldobok rá egy linuxot. Ez a kis ARK nagyon bejött, haramad akkora mint a T610, és gyorsabb is, ráadásul az áramfogyasztása is kb. a fele - v. harmada, mint a T610-nek.

    A DSM7 javára ítható viszont, hogy a legfrissebb verzió is megy, és eddig nem kellett hekkelni rajta. Ja, de azért van valami: a video station nem játssza le a filmeket a webfelületen. alapból a 6.1.7 sem, de van egy olyan verzió ami igen (el is raktam a .spk fájlt). Sajna ez az spk nem megy fel a DSM7-re. Külföldi fórumban találtam erre vonatkozó javítást ill patch-t, de a legfrissebb DSM-re még nincs. Ezen kívül kb. 2 perc mire elindul, a 6.1.7 sokkal gyorsabban indul. Viszont sok alkalmazás ügyesebb. (bár a download station csak 25...30Mb/s-al megy, míg a 6.1.7 alatt 45...48Mb/s-al). Nincs régebbi PHP, csak 7-es vagy újabb (ami sokkal lassúbb, mint a php 5.6)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák