Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Szeretném a segítségeteket kérni egy HP Proliant Microserver Gen8 kapcsán.
    Fut már itthon stabilan egy ugyanilyen szerver, szintén Xpenology-val, de szeretnék egy backupot szüleimnél elhelyezve.

    Eddig amiatt akadt meg a telepítés, hogy a merevlemez amit használni szerettem volna eddig egy régebbi Synology NAS-ban volt, és nem engedett új telepítést véghez vinni, csak költöztetést. Most viszont rászántam magam, kivettem a lemezeket, szétkaptam a gépem, és az asztalira kötve, Windows alól csináltam egy teljes formázást a lemezen, letörölve minden partíciót/adatot.

    Megcsináltam a guide alapján a lépéseket, vid,pid érték átírása, MAC címeket hozzáadtam, még SN-t is generáltam (igen, tudom, hogy ez már nem kötelező, de biztosra akartam menni). Azokkal a fájlokkal dolgoztam, amivel az itthoni szervert sikerrel telepítettem. Sikerült is feltelepítenem a gépre a rendszert, viszont az újraindulás után már nem tudtam rá belépni és folytatni a setupot. Router alatt látom kiosztva az ip címet, de se kép se hang. find.synology.com és a Synology Assistant sem látja.

    DSM_DS3617xs_23739
    Synoboot-ból nem emlékszem a verziószámra, de ha egy gépre sikerrel telepítettem vele, akkor gondolom nem használhattam rossz verziót.

    Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, és hogyan lehet orvosolni?

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák