-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Tapasztalat:
Számoljatok azzal, hogy ha custom rom-ot használsz és áttérnél Xiaomi Eu romra, akkor a legegyszerűbb módja, ha flash-led a gyári rom-ot, újra twrp-t adsz neki, majd twrp-ből felrakod az Eu rom-t!
Ezt LineAge Os 17.1 után tapasztaltam! -
TeeJay
félisten
Sziasztok
Rendeltem Redmi Note 8 (nem T) telót bangood-on, kb. 1hét mire megérkezik
Van bármi különbség a Note 8 vs 8T között ha xiaomi.eu ROM-ot tennék rá?
Néztem youtube-on már pár videót de még mindig paráznék tőle pedig jó lenne xiaomi.eu ROM-ot használniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Hali.
Mennyivel csinál másabb képeket egy custom rommal, mint a gyarival? :) -
jFox
addikt
-
TeeJay
félisten
mivel anyumnak Note 8T van így tudom mi a különbség
a lényeg hogy a ROM-on kívül minden folyamat ugyanaz ha xiaomi.eu-t akarok rátenni
a bootloader 1hetes nyitás amit ki kell várni onnantól már nem vészes a dolog twrp alattMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Ha minden igaz szombaton leszek egy ilyen telefon tulajdonosa. Ezért egy kicsit előre olvasgattam. Így rátaláltam hogy már van Lineage OS 17.1 is a telefonra.
Leírás itt. -
Istju
senior tag
válasz Petrónius #110 üzenetére
Szia. Már többen telepítettük, de olvass kicsit vissza!
Egyébként, én angolul jobban tudok, tehát nekem EZ JOBBAN OLVASHATÓA bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Istju
senior tag
válasz Petrónius #112 üzenetére
OLDman kolléga fogalmazása szerint: "nagyon bíztató" , de , én is csak az első buildot teszteltem, amiben a közösen fellfedezett hibákat jeleztem a fejlesztőnek. Azóta teszteltem, egy nem kiadott beta buildot, amiben a javítások (VOLTE, battery icon ) jók voltak, de a rendszer nagyon instabil volt random újraindult. Azóta kiadtak egy második javított verziót, de erre még nem volt időm:-)
Egyébként a rendszer kicsi , biztonságos, logikus, és nem szétmókolt. Az AOSP alapó android 10, a LOS mellett említésre sem méltó.[ Szerkesztve ]
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Petrónius
aktív tag
Itt mi a különbség (Note 8T (willow), Note 8 (ginkgo) a két rom között?
Csak az NFC és az értesítő led? -
-
Petrónius
aktív tag
Mire való a vbmeta? Ilyennel még soha nem találkoztam.
-
Ez pontosan melyik ROM verzió?
xiaomi.eu ROM-on megtaláltam, a Biztonság app Beállítások/Biztonsági vizsgálat pontja alatt.
Itt azok a lehetőségek vannak, amik egy app telepítése előtt lezajló biztonsági ellenőrzéseket vezérlik.
Valószínűleg figyeli az app root igényét...
???[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Teszteltem pár napja a Pixel Experience Unofficial Android10 by Darkjoker360 romot. Felejtős. Ez igazából egy willow-ra is telepíthető ginko rom. NFC nincs, ezen kívül ez összes ginko Bug jelen van. Érdekes, hogy a nyitott bootloaderem zártnak jelzi a fejlesztői beálításokban, és nyitni sem engedi.
Xiaomi eu, és PE után visszatettem a LOS17.1-et (jan12build).
Kellemesen csalódtam a lineage-en; Volte- OK, NFC- OK, BATT indicator- OK, ujjlenyomat -OK, a béta verzióban előforduló RANDOM rebootok megszűntek. Nagyon kellemes Rom, jó kamerával. Az NFC-t még ATM-en nem teszteltem.
Összefoglalva: RN8T-re jelenleg a legjobb Android Q ROM, a LOS 17.1. Bátran ajánlom kipróbálásra bárkinek.A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Meg van a telefon, szeretnék bootloadert nyitni. 20-szor megpróbáltam az összefoglalóban leírtakat, minden rendben. Mégsem nyitja ki. Több miflash programot kipróbáltam. Nektek melyikkel sikerült? -
-
Istju
senior tag
Az accounthoz kell kötni az eszközt. Telefon hitelesítése, majd kapsz egy kódot.
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Petrónius
aktív tag
Igen, mindent megcsináltam a leírás szerint.
-
-
Istju
senior tag
válasz Petrónius #138 üzenetére
Ok. Ha mindent megcsináltál. Azért csinálj egy screenshootot a fejlesztői beállításaidról, úgy, hogy az " OEM feloldás" felül legyen, magyarul, látni lehessen az alatta szereplő menü elemeket. Ebből a képből látni lehet majd mi a gond.
[ Szerkesztve ]
-
bbpro
tag
válasz Petrónius #138 üzenetére
Szia!
Nekem is ezt a képet írta. Elég sok időmbe telt, mire rájöttem, hogy két MI accountom van. Azt, hogy ezt hogyan sikerült megcsináljam nem tudtam rájönni de már mindegy. Abból vettem észre, hogy a bal felső sarokban levő sokjegyű azonosítószám nem stimmel. Ha másképp nem sikerül csinálj egy teljesen új accountot. -
LineageOS 17.1 infók az XDA-ról:
1. A LOS17.1 RN8T ROM készítője azt írja a kezdő posztban, hogy "Nem saját tulajdona volt a készülék, a barátja adta neki kölcsön a 8T-jét, és már visszaadta neki a telefont. Nyugodtan Forkolhatja bárki a projektet!"
2. Az Install instrukciók pedig bővültek!
Flash Mauronofrio's TWRP
Backup all your data (Important)
Wipe /system, /data and cache.
If you are coming from stock MIUI, flash vbmeta before booting the ROM !!!!!!!
Flash the ROM + GApps (Download link below)
RebootÉn bízok benne, hogy lesz aki átveszi a projektet!
[ Szerkesztve ]
-
Istju
senior tag
Köszi olvastam.
Az új instal infók alapján tettem fel már én is a LOS17.1-et.
Van pár forkom, behúzom ezt is, úgyis saját kernelt akartam gyártani. Remélem átveszi valaki a projectet.A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Petrónius
aktív tag
Éjszaka addig nyomkodtam a telefont hogy valamit csak sikerült beállítani. Hazajöttem, számítógép és egyből kiadott 148 óra várakozást. Tehát ez valószínűleg user error volt.
Bár ki tudja. Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm szépen a segítséget. Régen havonta nyithattunk 1 készüléket úgy hogy nem kellett kivárni az időt. Ez megszűnt?[ Szerkesztve ]
-
Istju
senior tag
válasz Petrónius #146 üzenetére
Gratulálok. Az új rendszerben , a várakozás, és a felhasználói adat törlés már sajnos megvan. Úgy tudom itt is havonta egyet lehet nyitni, az első nyitásnál biztosan van 168 óra várakozási idő.
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Mivel a LOS17.1 támogatása jelenleg megszűnt, ezért teszt céllal váltottam egy másik LOS alapú android 10 ROMra.
A CRDROID fejlesztője Darkjoker360. Jelenleg a ROMOT tesztelem. Egyenlőre minden ok, kivéve a LOS17.1 alatt is jelen lévő front camera nem működik BUG. Jó hír viszont az, hogy a LOS puritán megjelenésén kívül, számos extrát támogat a CRDroid.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Videós, mozgóképes topik
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban