Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PiszokAlfréd

aktív tag

válasz MarioAna #55081 üzenetére

Nem tehetsz róla hogy nem érzed a különbséget.
    Ugyan olyan 144/240 között, mint 30/60-nál, hogy bár akkor is érezhető a váltás amikor a kisebbről váltasz nagyobbra, de igazán akkor szembetűnő, amikor már megszoktad a jót és hirtelen visszaveszed.

Természetesen controllerrel nem veheti észre senki, mikor néha olyan lassan fordul hogy valakinek beletelik 2 másodpercbe egy száznyolcvanas fordulat. Ott lehet hogy még a 30 fps sem feltűnően szar.
    Viszont amikor egérrel egy hirtelen mozdulattal megfordulsz, olyan mintha csak egy nagy, színes tintapaca lenne a monitor.

Nem, nem vagyok fps huszár, csak egy gamer aki mindenfélével IS szeret játszani. Nem is mindig multival használom a 240 hz-et, ezeréves fps játékoknak pl iszonyat jól áll.
    Sok játékot játszottam 30 fps-sel, sajnos túl sokat is, mert pl PS4-en kb az összes sztori alapú cím megvolt.
    Igaz hogy szinte mindig bekapcsoltam valamilyen motion plus nyavalyát, az éppen aktuális tv-n, inkább annak a hülyeségeit vállaltam be - durva input lag, különböző anomáliák a képen, mint glória effekt, stb,- mint a nagyon kevés fps-t, mert nagyon zavar, de erről meg én nem tehetek. :R

Új hozzászólás Aktív témák