Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #9353 üzenetére
Keress rám Szerintem létjogosult az exkluzív tartalom, de a Sony-nál. Az MS-nél inkább az exkluzív GamePass tartalom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #9354 üzenetére
a lényeg ugyanaz, a tartalom az úr és eddig lehetett struccpolitikát folytatni...most már egyek vagytok xbox-ps fanboyok
Life, Uh, Finds A Way
-
Csokifalo
senior tag
zsír, a wolfenstein széria is bethesda
-
Gregszton
tag
PS5-előrendelésemet lemondtam és egy Xbox Series X-el vágok neki a következő generációnak időtállóság szempontjából ez a megfelelő választás másrészt az Xbox Series S 512GB belső tárhely kevésnek tűnik és 250 dolláros bővítő amit kiadnak hozzá már többe kerül a gép mintha alapból az X-et venném meg a nagyobb erővel és tárhellyel, persze lehet egy idő után az 1TB is kevés lesz.
-
30z.Samu
félisten
Két hét múlva jön a hír: A Microsoft megvette az Epic Store-t.
Sic Parvis Magna
-
-
soundsonic
aktív tag
Én is letettem a végleges voksom a xsx mellett, és egy olcsóbb 4k tv is lesz mellé. Holnap reggel rendelem is, ha minden jól megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Bemutatkozik az új Share gomb a kontrolleren:
https://www.windowscentral.com/xbox-goes-over-new-share-button-xbox-series-x-and-xbox-series-s-controllersNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
-
válasz l.skywalker #9373 üzenetére
Ez egyébként mire jó? Ps4-nél sem tudtam rájönni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
soundsonic
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.. Ugy jól tudom hogy egy windows-os appal ha a párom épp tv-t néz számítógép monitorján is tudnuk játszani a box-al? Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz soundsonic #9380 üzenetére
Igen. Xbox Win10 App-ban kell egy kontrollert a PC-hez kötni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
30z.Samu
félisten
De amúgy is lehet USB-n vinyót rákötni, nem?
Sic Parvis Magna
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gregszton #9383 üzenetére
Csak azt felejted el hozzátenni Gregszton, hogy ez nem egy hivatalos ár. Eddig ezt az egy darab képet adja körbe mindenki, hogy úristen mennyi lesz. Nem tudjuk mennyi lesz. Biztos nem lesz olcsó, de addig ne ez legyen a hivatalos ár, amíg nincs.
Amúgy a képen az is szerepel, hogy PRP 60$ - 1 year. Ami azt is jelentheti, hogy a GameStop-nál lehet majd részletre is venni.
És nem mellesleg ez az ára lehet kanadai dollár is
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz 30z.Samu #9386 üzenetére
Igen, de azokról a Series-re optimalizált játékok nem fognak tudni futni. Tárolni tudok őket majd rajta, de elindítani csak a belső vagy a hivatalos külső SSD-ről lehet.
-
Gregszton
tag
válasz MasterMark #9385 üzenetére
Persze ez nincs kizárva lehet ennél olcsóbb lesz, de sosem lehet tudni, mert sok helyen olvastam, hogy a gyári bővítők azok nem lesznek olcsók, de minden kiderül mikor lesz pontos ára.
-
-
válasz l.skywalker #9394 üzenetére
Pontosan...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #9388 üzenetére
Hivatalos oldalon valószínűleg majd csak holnap lesz ár leghamarabb. Jelenleg csak annyi van ott (hivatalos aloldal) információnak, hogy 3 év garancia lesz rá.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
AMD Power
titán
Itt van a "bevásárlás" kicsit részletesebben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Mozilla Firefox
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest