Új hozzászólás Aktív témák

  • Remiel

    őstag

    Ja nagy bullshit amit írtam, sajnos annyira, hogy rengetegen bele is fognak lépni.

    Marketing szempontjából (tekintve a célközönséget, akiket nem leszólni akarok, de nem is lehet közgazdász mindenki aki most bazi nagy transzparensekkel futkos a lakásban, hogy mekkora már a Sony) telitalálat volt a tegnapi, főleg, hogy a feliratok orrba szájba hirdették hogy PS5 ex, aztán ott figyelt egy csillag, alul meg az apró betűs rész.

    Pont 0 előnye van jelen pillanatban a PS5 - nek, de a kedves (#8480) Deck kolléga kedvéért le is lehet vezetni pro és kontra.

    Ár:

    Ha a lemezes verziót nézem, az ár fillérre ugyan az, csak a Series X erősebb hardver, a PS5 meg juj milyen szép (bár a TV mögött pl nekem szart se számít hogy néz ki, de ugye tudjuk a csomagolással a tehénszart is el lehet adni, mint csokis lepény), de legyen az, hogy a PS5 ettől függeltenül biztosan jobb akkor is, mert csak. Ha pedig a Sony kisebb gépét is ide akarja sorolni valaki, akkor hülye.

    A két "kisebb" verziót összehasonlítani felesleges, ahogy már le is írtam a PS5- nek brutális költségei lesznek szoftverileg a Series S célközönsége pedig nem az akik a lemeztelen Sony egységet veszik majd meg és ott van a GamePass, amit pl egy szülő ezerszer könnyebben kifizet, mint egy játékra 25-30k.

    Játékok:

    Oké ott a "sok" PS5 ex cím, mennyi is lesz? Indulásnál konkrétan vagy kettő, az évek alatt meg tudja a fene. Én bevallom szívesen végigtolnám a Gods of Wart, de tudom, hogy többet elő se venném, mert egy open world game még olyan amit sokáig játszom, de egy lineáris játék az csak egy lineáris játék és nem több.
    Ebből a szempontból (még ha sokan nem is fogják fel, vagy nem akarják megérteni) egyértelműen az MS a győztes, mert a Sony nem tud prezentálni még megközelítőleg sem olyat ami a Game Pass közelébe érne. Persze nem ingyenes, de ne hasonlítsuk már össze a tegnap bejelentett PS4 játszható adaggal, mert ~160 játékot kapni kb 4k ért havonta az azért nem rossz, még akkor sem, ha ebből egy-egy embert csak bizonyos százaléka köt le. és azért lesznek SeriesX ex címek is...

    Ezen kívül ott a visszafelé kompatibilitás (amiben ugye a PS5 annyira nem remekel)

    Egyébként sok mindent nem ismerhetünk még, melyik gép lesz problémamentesebb hardver szempontból, melyik lesz helikopterszimulátor ha melegszik ésatöbbi.

    Jelenleg a két tábor ahogy szokásos összecsap, mindenki a saját preferált gépét védi és ekézi a másikat. Én szívesen vennék PS5 (pedig xboxom volt) ha olyat ajánlanának mi miatt nem a Series X-et kéne választanom, de konkrétan semmi olyat nem látok, ami meg tudna erről győzni, pedig vagyok abban a korban, hogy a realitás az ami alapján döntést hozok és nem valami idióta márkahűség, vagy az, hogy jaj Pisti, meg Géza milyen jókat mond és szerintük mi a fos.

    "Never stop dreaming" - Freddy Krueger

Új hozzászólás Aktív témák