Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz szimszonos #84096 üzenetére

    Azt gondolom észrevetted, hogy az írása azért off mert az egy másikra való szarkasztikus megjegyzés volt. Instant-on esetén nem azért értelmetlen az áramtalanítás, mert tönkre vághatja az SSD-t. Ami azért nem igaz, mert instant-on esetén a SSD-t kikapcsolja a rendszer és csak a memóriát és egy egyéb, pl. a Xbox Wireless kommunikációért felelős egységet (hiszen ha ez nem lenne feszültség alatt akkor csak a rajta lévő gombbal lehet bekapcsolni a konzolt) vagy azt az egységet, ami azért felel, hogy időközönként bekapcsolja a rendszert, hogy van-e frissítés. illetve a távtelepítést, távelérést felelős egységek is bekapcsolva maradnak (hálozat)

    Persze nem tesz jót ha akkor van áramkimaradás, ha éppen használja az SSD-t a rendszer, de Instant-on mode esetén a frissítés keres, telepítést leszámítva nem működik az.

    A valóságban azért értelmetlen ilyenkor az áramtalanítás is, mert ekkor törli a memóriában lévő dolgokat is, és így a gyors betöltés helyet 0-ról indul a rendszer.

    Amúgy egy ideje már Energy Saving módban is időközönként bekapcsol a rendszer, hogy megnézze van-e frissítés és ha an akkor azt telepíti is. Csak ugye ezt a kikapcsolást használva az automatikus frissítés ellenőrzés tovább tart, mert ugyan-úgy 0-ról indul a gép (igazából nem sokkal lassabb).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák