Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Nekem is sikerult par orat jatszanom. Abszolut ment a konnyites az iranyitasra es fizikara, kicsit keseru szajizem van ezzel kapcsolatban.
Vannak dolgok...
-
zsozsa74
őstag
válasz bulikavagyok #68300 üzenetére
Hát én sosem tudtam külsőből irányítani. Anno Forzákat is mindig motorháztetőből játszottam kontival is. Nagyon szeretnék egy ilyen nyitott világú autóst normális fizikával, ffb-vel, hogy kormánnyal is élvezetes legyen. Persze akkor nem lehetne Lamboval csapatni a dzsindzsásban. Szóval tudom, hogy a kezem a bilibe lóg, nem lesz ilyen.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
hombre[EU]
veterán
válasz bulikavagyok #68291 üzenetére
a fotomóddal szerintem napokig elszórakozok gyönyörū az összkép
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Picit eltűntem, de azért a FH5-re csak ránézek majd este.
Sic Parvis Magna
-
duckload
aktív tag
válasz 30z.Samu #68306 üzenetére
Forza engem is érdekel, de ma Vanguardozni kell, sőt még Guardians of the Galaxyval is végezni kéne! Szoros lesz ez a november! Főleg jön még Bf2042 is! Kár hogy microsoftnál időt nem lehet venni!
[ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
30z.Samu
félisten
válasz duckload #68308 üzenetére
A Vanguard-ot végül lemondtam, sajnos nem lesz időm játszani vele. Elindult a képzés, az viszi az időt rendesen, Switch-en AC-zek, Xbox-on meg Forza fog menni szerintem, meg a Fortnite. Story game nem tudom mennyire fog beleférni nyárig. De legalább utána lesz mivel játszani egy darabig. Elder Ring trailer-t láttátok? Attaqva!
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #68293 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy arcade irányba vitték el. Még nem merek kijelenteni semmit. De próbáld ki azt a Bronco R-t. Az elég élethű, ahogy aszfalton, kanyarokban, beül a segge és szépen lehet vele rajzolni. Szerintem eléggé hasonlít a Stadium Super Truck-ok viselkedéséhez. Driftet még nem próbáltam, lehet jelentősebb változást jelent a drift tuning.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
duckload
aktív tag
válasz 30z.Samu #68309 üzenetére
Én Valhallát toltam végig a novemberi dömping előtt! 90 óra belement! Aztán elkezdtem Guardians-t mert nagyon tetszett! Aztán most vanguard kampány meg multi, forza,bf2042, halo infinite majd december. A 3 fps közül egy csak jó lesz, azzal nyomatom majd hosszú távon online.
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
rdt89
addikt
-
sch_a
addikt
Valami rásegítést tényleg nagyon túltoltak az FH5-ben. Minden assist kikapcsolva, már a kormányzást is átállítottam szimulációra, de így is nagyon fura. Pl. ha túl gyorsan érkezel egy kanyarba, akkor nem sodródik vagy eldobja a hátulját, hanem simán csak alulkormányzott lesz az autó, mintha nem tekernéd eléggé a kormányt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Miert kene eldobni a hatuljat?
ha huzol 1 kezit, vagy jobbra, balra, jobbra tekered a kormqnyt, vagy esetben tul nagy gazt adsz, es elindul a kocsi hatulja, akkor tulkormanyzott.
Neked pont, hogy alulkormanyzott az auto, ha kanyarban az orrat turva csuszik le az idealis ivrol.
Tobb oka van. Tul nagy kanyartempo, keves leszorito ero, rossz gumi.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sch_a
addikt
válasz IntelKiller7 #68318 üzenetére
De minden autóval, bármilyen terepen? Azért az előző rész nem ilyen volt...
-
nagyúr
válasz zsozsa74 #68302 üzenetére
Érdekes, nekem meg a motorháztető nézet nem fekszik kontrollerrel. Az új Test Drive?
Más: Végre elérhetőek a megosztott képek a Forzamotorsport.net-en!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zseniális lett a Forza Horizon 5, egyszerűen parádés minden szempontból.
-
Hunt3r22
őstag
válasz parandroid #68299 üzenetére
Bejelentkeztél a profiloddal a gépre és úgy szedted le?
Gamepass biztos nem probléma, 2022-ig van.
Xr
-
addikt
válasz Hunt3r22 #68323 üzenetére
Próbáljátok meg, hogy újra megcsináljátok a home -ot. Lehet valami rendszer szintű hiba, ami ahhoz kapcsolódik.
Nálunk is tökéletesen megy FH5 -nél (IS). Hozzáfér a vásárolt kiegészítőkhöz párom a másik gépen.
Szerk.:
5 home beállítás lehetséges 1 évben, de ha elfogyna a support simán visszaállítja. Legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
sch_a
addikt
válasz IntelKiller7 #68321 üzenetére
Nem érted amit mondok. Olyan mintha lenne egy durva ESP.
-
Wesder
félisten
válasz #28047104 #68322 üzenetére
Tegnap még nem ezt mondtad.
"Teljesen irreálisak a 10 pontos tesztek. Ez egy Horizon 4, némileg szebb grafikával és nulla újítással. Én is holnap belekezdek, de a 8 pont korrekt rá."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bilux
veterán
FH5 premium kiegészítőt megvettem telefonon tegnap este leszedtem a játékot. Akkor ma tudnom kéne játszani vele?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
törölt tag
-
Dzsuri89
őstag
Xbox Series X-szel játszik valaki közületek 2020-as LG Nanocell Series 9 TV-n?
One X-nél olyan jól be voltak lőve a színek és HDR beállítások, de egyszerűen XSX-en nem találom el, valamelyik játék jó, valamelyik meg olyan fakó.
Ha esetleg tudnátok adni kalibrációs adatokat mit mennyire raktatok azt elfogadnám, akár privátban is jöhet. Főleg sötét szobában játszok, ha számít.
Köszi -
addikt
válasz Dzsuri89 #68333 üzenetére
Ezt a TV -t nem ismerem, de én mindig YouTube -ot szoktam felkeresni. Vagy arról, vagy hasonló TV -ről a márkán belül...de végül mindig belenyúlok a beállításokba. Abból szempontból viszont jó, hogy merre induljak el.
Ott nem találtál semmit, ami tetszene?
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Van valami amin már régebb óta gonolkozom:
Egyre több játéknál lehet választani Performance, vagy Quality módot.
Hogy ha egy olyan tv-n használom, amin a Quality módot nem lehet kihasználni (mert pl nem képes 4K megjelenítésre), akkor hogyan jár el a rendszer? Javul a Quality mód teljesítménye mondjuk úgy, hogy 60 fps-el fut a 30 helyett?We were here
-
addikt
válasz Dzsuri89 #68335 üzenetére
Nem tudom pontosan mik azok ennél a típusnál, de hasonló beállításokat én is inkább kihagyok. Vagy például sokan melegebbre veszik a képet, ami nekem annyira nem jön be. Inkább nullára állítom, vagy kicsit hidegebbre.
Szerk.:
Illetve nem tudom a tiéd melyik típus, de én inkább HDR -t használok DV helyett Xbox -on. Ez is attól függ melyik TV.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
FH5ben nem tudom használni a dlc csomag autóit.
Miért is nem? Látom hogy megvásárolva, de nincs a garázsban.
Kurvára kár érte...a full grafika ára a 30fps.
Inkább a felbontást vették volna lejjebb...
Csökkentett grafikával egy az egyben FH4 színvonal.Fullon gyönyörű de darabos a 30 fps miatt....[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz 30z.Samu #68343 üzenetére
jelentős különbséget nem nagyon vettem észre játék közben grafikában...bőven sokkal szebb 60FPS-el is a game mint FH4
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
.LnB
titán
Miért ne lehete?! Egy SSD, két SSD, hár...
Én nem figyelem, hogy ennyire látványosan kicsi lenne a draw distance, így nem is zavar.
De szó volt róla, hogy szinte csak az aljnövényzet a különbség a két opció között.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest