Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Random rant kovetkezik, nyugodtan lehet lapozni.

    De! Fel nem tudom ep esszel fogni, hogy egyes jatekokban, hogy mereszelik performance modnak hivni azt, ami rendszeresen beesik 50 ala. Legyen quality mod, minden letezo bells and whistles-zel, ha csak ugy megy, akkor 30 fps-sen, legyen olyan mod, amilyet csak akarnak a ketto kozott, DE a performance mod miert nem tud a teljesitmenyrol szolni? Atombetonstabil 60 fps. Nem 58, nem 43, hanem 60. Ha kell, akkor dinamikus felbontason, ha kell, akkor 1080p-n, ha kell, akkor kevesebb megjelenitenivaloval, vagy kisebb latotavolsaggal, de legyen meg a 60 feszesen, minden letezo korulmenyek kozott. Mindig, mindenhol. Ettol teljesitmeny mod. Nem attol, hogy erezhetoen nyokog a jatek valahol 40 es 60 kozott. Az minden, csak nem performance.

    Mert most tobb jatekkal is az a problema, hogy 30-on szimplan darabosnak hat, mert megszoktad a 60-at es/vagy mufajabol adodoan sem jo ugy jatszani, vagy 60 fps modban reszket ossze-vissza. Raadasul 60-rol beesni ~50-40-re sokkal rosszabb, mint a stabil 30. (Ami raadasul gyakran nincs is valami jol megvalositva, tegyuk hozza... Nehany jatekban olyan a 30, mintha valami kepregenyt neznek.)

    Ertem, hogy meg kell villogtatni a grafikat, ez rendben is van, azt is ertem, hogy baromi nehez optimalizalni egy jatekot, de ha mar egyszer a hulye user a teljesitmeny modot valasztja, mert igazan smooth elmenyt akar, akkor legyen mar meg a 60. Ezert hozol aldozatot a quality modhoz kepest. De, ha nincs meg, akkor ertelmet vesztette az egesz. Egyik szep, de lassu, masik meg nem szep, de darabos is. Hat nagy valasztasi lehetoseg... Akkor inkabb lenne siman szep folyamatos, stabil 30, es ne valasztgasson senki semmit. De ez igy gaz.

    Szrk.: raadasul ezt nem azokra a jatekosokra kellene alapozni, akiket a 20 fps-en zotyoges sem zavar. Mert neki az is megfelel ertelemszeruen, ha jobban megy, de ez forditva nem igaz.
    Itt vannak az uj gepek, mar vagy egy eve, minden adott. Legyen feszesen lock-olva a 30 es 60 fps, ez kellene legyen a kiindulopont. Ehhez kellene igazitsak a grafikai aprosagokat, az optimalizalast. Nem pedig +100 pixelert 20-30 es -100 pixelert 40-60, mert a kutya nem veszi eszre az eletben sem, csak azt, hogy sem a 30, sem a 60 nincs valamiert rendben.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák