Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Ebben a Hades-ben a Boss-okat is újra le kell győzni ??? Azt hittem hogy ha már végig kell trappolnom a pályán a Boss -t már nem kell legyőznöm . Ezt leszámítva eddig eléggé bejön , bár nehezebb , mint a Curse of the dead gods :U
    Masik “új “ játék : kipróbáltam a Fifa22 bétáját . Ahogy várható volt a grafika feltűnően nem javult . Az animációk mintha egy fokkal fluid-abbak lennének, bár ezzel már tavaly sem volt gáz. Ami feltűnő volt , hogy a kapusok mintha már nem lennének olyan balfaxok , mint tavaly . Elég bravúros védéseket tudnak összehozni , van hogy még a ziccereket is kifogják . Igaz csak 3-4 meccset játszottam , de érzésre mintha az általános AI is javult volna . Támadáskor jobban húzódnak előre , nem állnak meg a félpályán.
    Ami viszont fura volt , az a labda . Valahogy túlságosan pattogós lett érzésre . Néha indokolatlanul nagyot pattan olyan helyzetben is, mikor a rá kifejtett fizikai erő ezt nem indokolná. Bár ez még mindig kevésbé idegesítő , mint azok a medicinlabdák , amit néhány hülye a Multiban használt . Meglátjuk milyen lesz a végleges, de talán kicsit jobb lesz a gameplay , mint tavaly .

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák