Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hombre[EU] #54281 üzenetére

    Egyébként igen így van. Negyedévente olyan 5 millió példányban megy el még most is. Én is 3+1 példányt vettem eddig. Egy X360-as SE kiadást, egy One-os digitálistat, egy dobozos PC kiadást amit azóta már PC hiányában nem használok, meg behúztam az ingyenes Epic-es akcióban is). De pl. sok ismerősöm csinálta azt, hogy a lemezes kiadást lecseréltek digitálisra (plusz nekik is megvolt x360-ra így vagy úgy. Van olyan is aki X360-ra megvette lemezesen, aztán tönkrement a lemez, így megvette digitálisan, aztán One-al együtt vett egy lemezes példányt, majd amikor gombokért adták vett egy digitálisát, majd megvette PC-re is, meg ingyen az Epic-el. Plusz nemrég vett egy PS4 Pro-t és oda is megvette.

    Úgyhogy nem kell ide banán. Amúgy logikusan gondolkodva a konzolos kiadások teszik ki a 80-90%-át az eladásoknak. Itt meg nem igazán van olyan ban ami miatt újra meg kéne venni a játékot, meg csalni se igazán lehet úgy mint PC-n. PC-n meg szerintem igen kevés azok száma akik több százszor, több ezerszer veszik meg mert kibannolják.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák