Új hozzászólás Aktív témák

  • PiszokAlfréd

    tag

    Nektek melyik a kedvenc Halo epizódotok? Nekem az 5. kimaradt, nemsokára pótolom, de úgy döntöttem, előbb végigcsapatom újra az összeset, immár 4k-ban 120 fps-sel. Már a 4-nél járok, bár a Reach most kimaradt, azt lehet meghagyom utoljára. :)
    Én nehezen tudnék választani, az 1. rész rendesen mély nyomot hagyott bennem, kb 18 évvel ezelőtt (atyaég :)) ). Nem tudom egy új belépő hogyan tekinthet rá, bár a látványt rendesen gatyába szedték, mégiscsak egy 20 éves játékról van szó. Én kicsit másképp látom, átjárja az egészet a nosztalgia.
    Talán azt mondhatnám hogy a 2 annyira nem tetszett. Volt benne pár rész ami igazán ütősre sikerült, de túl sok volt az indoor szekció, meg ugye kb. többet megyünk arbiterrel mint MC-el. A 3 megint kurvajó, talán azt játszottam végig a legtöbbször, valamint a multiplayer részét is annak nyúztam a legtöbbet, egyszerűen fun volt, olyan hüjje helyzetek tudtak kialakulni a csaták hevében, hogy sokszor rendesen nyerítettünk :DDD
    A 4-et már a 343 csinálta, a zeneszerző is dobbantott, de haladt szépen előre a Halo, töretlenül, új ellenfelek, új fegyverek, változatos kampány, hidegrázós részek, van ott is minden, az a rész is nagyon bejött.
    Az 5 állítólag gyenge, majd úgy is állok hozzá, akkor talán nem lesz akkora csalódás.

    Más: A FH4-ben, miért nem nyerek kocsikat? Még mindig csak 2 kocsim van, de már unom őket, venni meg nem akarok, mert nincs az a húdenagy bőség, aztán ha bevásárolok valamit és pont nem veszem hasznát akkor lehet farmolni, vagy mi?
    Nemhogy kocsikat nyernénk, mint mondjuk a FM7- ben, akkor nem lenne ilyen gond.

Új hozzászólás Aktív témák