Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz frankdelgado #46318 üzenetére

    Lenne pénzük, de valamiért nem erre a sorozatra. :D Szerintem a Halókon kívül semmihez nem adtak őrült büdzsét, például a Halo 2 produkciós költsége 40 millió volt, két évvel később a Gears of Waré 12 millió, a Halo 5-ről meg ne is beszéljünk inkább...
    Az Epic többek között azért adta el a franchise jogait a Microsoftnak amúgy, mert brutálisan drága lett volna a negyedik rész, úgyhogy a MS megvette 2014-ben és rábízta egy belsős stúdióra a fejlesztést, de biztos nem adták meg azt a 100 milliót hozzá, amit az Epic kalkulált előzetesen a költségvetésre, valószínűleg a Judgment miatt, mert az is relatív drága volt akkoriban és nem hozott vissza annyi pénzt. Többek között ezért is eshetett hombre fenti videóján látható módon a production value, egyszerűen nem volt pénz meg idő mindent szépen megírni az új motorral.

    Ezt a hazárdírozást nem tudom mire érted most pont a Gears 5 kapcsán.
    - Berakták a lopakodást egy 14 éve csak lövöldözésről szóló játékba és működik, komplett területeket lehet kitakarítani egy árva lövés nélkül.
    - Kinyitották a pályát két Act-ban is, most ezen lehet vitatkozni, hogy jó vagy rossz, de legalább megnézték, hogy működik.
    - Kompletten átdolgozták Jacket, aktív és passzív segítségeket kérhetsz, még egy kezdetleges fejlesztési fa is van hozzá és koopban is tudsz vele menni.
    - A játék felénél főszereplőt váltottak és nem csak pár küldetésre, sőt, JD-t meg is ölheted a játék végén, ha akarod.

    Ezek azért elég nagy változások egy ilyen sorozat életében.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák