Új hozzászólás Aktív témák

  • lastmohican2

    tag

    Kivégeztem a Dirt 5-öt (egy acsi van még hátra). Kellemes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után. Én ajánlom mindenkinek, aki elfogadja, hogy ez egy árkád játék és nem szimulátor.

    A grafika szerintem egész jó, a pályák, helyszínek szépen kidolgozottak (bár nincs sok belőlük), a plusz featurök tetszettek (Hegycsúcsok a háttérben, tűzijátékok, szivárvány, felettünk elzúgó repcsi, stb...). Naplemetében vezetni szintén igen látványos.
    A háttérben szóló zenék kimondottan tetszettek (az én ízlésemhez illőek), kellően pörgősek, s a játékélményt fokozták (Ehhez azonban a beállításokban vissza kellett venni az egyéb hangokból - főleg a motorhangból).

    A játék nem nem nehéz, a pályák nem hosszúak, így elég sok sikerélményben lesz részünk. Egy fárasztó nap után nem kell az ideális íveket megtalálni, tökéletesen időzítéssel fékezni, majd kigyorsítani, csak a gázpedált kell nyomni, s néha egy-egy nagyobb kanyarnál lassítani, esetleg fékezni. Ha valamit elrontunk az sem a világ vége, könnyen ki lehet javítani egy-egy hibánkat, vagy akár újra is kezdhetjük a versenyt, nem vesztünk vele sok időt.

    Egyetlen nagy kritika, a szerintem feleslegesen a játékban megtalálható Gymkhana event és a Sprint futamokból pár, amik elég frusztrálók lettek. Mindkettő begyakorolható, s megnyerhető, de nagy a kontraszt, ahhoz, hogy a többi könnyedén megnyerhető.

    Én egész jól elvoltam a Dirt-tel, s nem is fogom letörölni még. Van még kb. 500 teljesítendő mérföldem az utolsó acsihoz, így néha még körözgetek majd vele, illetve a vendégeimnek is be fogom ajánlani, mert nem rossz játék, s hagy pörögjön a mérföld számláló.

Új hozzászólás Aktív témák