Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz negyven2 #4137 üzenetére

    Csak arról van szó, hogy a konzol mint céleszköz játékra eddig is bestbuy fogalom volt ár/érték arányban és most a SX-hez képest a one x "házon belüli" konkurencia a jelenlegi információk alapján. A konzol, mint megfizethetőbb árú, legjobb ár/érték arányú tömegcikk itt sántítani látszik jelenleg az SX esetében. A kétszeres ár/ugyanannyi teljesítményért nem illik bele a képbe(ez volt az eredeti felvetés is, illetve hogy több is elvárható lenne), az hogy egy ideig lesz rá csak új játék, az tény, de bőven akad még mit játszani, ha azt nézem, hogy 1 játékkal 1-2 hónapig elvagyok, így a fentmaradó játéktáram kijátszása bőven lefed éveket is és akkor a GP-s tartalmakat nem is számoltam bele, illetve a valhallát/fc6-ot sem, az is biztosan lesz 2 hónap minimum, még akkor is ha csak az egyik fog megjelenni one-ra.

    Azt a 4k 120 fps-t 1080p 120 fps-nek akartad írni ugye vagy ennyire bedőltél a marketingnek?

    Az erősebb cpu ilyen felbontáson(4k) sokkal kevésbé fog megmutatkozni, az ssd pedig nem ad több fps-t, csak 40s helyett 20s ig fogsz várni a töltőképernyő előtt, az elérési idők jelentősége is eltörpül, ha több gigabyte-nyi res pakkokat tölt a gép, apró fileok helyett. Ha neked ennyi megéri a felárat, akkor day one rendeld elő, én megvárom a ~2 év múlva érkező SX+ t vagy bármi is lesz a neve, mert előbb-utóbb annak is jönnie kell, ha komolyan gondolják az RTX-et, ahhoz kevés lesz ez a gép, 4k-ban biztos nem fog tudni elfogadható szintet hozni, ma meg már az az alap, még ha "dumb" is a 4k gaming.

    Kíváncsi leszek a többi fejlesztő, hogy fog hozzá állni a konzolhoz, mert ha úgy ahogy az Ubi, akkor az MS megnézheti magát. "Elhagyó konzol" lesz sokaknak. :DDD

    Van egy olyan gyanúm, hogy a marketingesek és a CEO ismét elrontsák vagy már el is rontották az egészet azzal, hogy elkezdték leígérni a holdat, micsoda újítások, mekkora teljesítmény, közben meg jön az ubi bejelentés, de hogy személyesebb példát is mondjak, kiraktak(MS) a twitterre vagy hova/mindegy egy 120fps feliratú képet + szöveggel hogy ez is lehetséges, de te már rögtön azt gondoltad(tévesen), hogy az 4k-ra értendő, pedig nem volt odaírva(ha jól emlékszem) és még papírforma szerint sem elvárható, hogy ez működjön, maximum 2K/FHD, amit reálisnak tartok, kiindulva a papíron megegyező teljesítményű, létező eszközeimből/korábbi tapasztalatokból. Én ezek alapján alkotok véleményt, illetve a már biztosnak mondható fejlesztői bejelentések alapján és nem úgy, hogy XY ezt mondta a twitteren/YT-n.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák