Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz ProEvoFan #30695 üzenetére

    Az Xbox One és Series gépek teljesen régió függetlenek. Azaz bárhol vagy a világban, csak régiót váltasz és onnantól tudod használni az adott országhoz tartozó store-t.

    De! A store fizetési oldala és néhány esetben a kódok beváltása már kötött.

    Tehát, ha akarsz válthatsz USA régióra, de fizetni nem fog engedni, minden országhoz külön fizetési opciót kell regisztrálni és az US nem fogja elfogadni a magyar bankkártyát se a magyar PayPal-t.

    De vannak Gift Cardok. 1-2 ország kivételével (Argentína, Törökország) szinte a legtöbb régióhoz meg lehet venni ismert oldalakon Gift Card kódokat, amikkel fel tudod tölteni a belső egyenleged és tudsz utana a belső egyenleg terhére vásárolni.

    A legjobb árhoz tartozó régiós gift cardokat nehéz megvenni és erősen felárasok is, de így is van ami jobban kijön egy másik régióban, de a kódok beváltása nem mindig megy magyar IP alól.

    Ugyanakkor van pl. USA ahol gyakran jó áron vannak egyes címek, és az Amazonon 1:1 dollár árban lehet gift cardot venni..

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák