Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Madoc #28279 üzenetére

    Linkeltek egy oldalt, ami számítógép böngészőben kiírta, hogy nem biztonságos alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""", és ide kellene beírni a fiók adataim, vagyis úgy értelmeztem a leírásból. Erre írtam, hogy a közelmúltban történt fiók feltörés és bankszámla csapolás után ez minden vágyam.
    Otthon és melóhelyen is rengeteg gép vesz körül, nem fogok telefonon szerencsétlenkedni.
    A telefont telefonálásra használom, 24 meg 32"-os monitorok előtt ülve persze nézegetek egy 6"-os kijelzőt, és szerencsétlenkedek a gépeléssel telefonon mecha billentyűzet helyett.
    Elfogadom, hogy ebbe az irányba tart a világ, és már-már boomer szintet karcolgatja ha valaki számítógép előtt dolgozik (azt megnézném, hogy könyvel valaki kulcs-soft programmal telefonon) és még otthon is az előtt ül a telefon nyomkodása helyett. Egy olyan világban élünk, ahol még a zebra előtt is vannak figyelmezetések felfestve, hogy baromállat nézzél fel vagy körbe, mert ki leszel vasalva, talán ez a rendőrös videó a bestof ilyen téren.
    De akkor máshogy kérdezem:
    létezik olyan megoldás, hogy különböző telefonos applikációk nélkül be tudjak linkelni ph fórumára egy xbox-on készített képet?
    A válasz egyértelműen nem, és lezárnám a fingreszelést ezennel, sry a többiektől.

    Itt is megérkezett a cp kód :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák