Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz negyven2 #128318 üzenetére

    Engedd már el az RDR2-t. Egy árva patch után vígan viszi a PS5 60fps-sel. Nem ez a téma.

    A valóság az, hogy a fejlesztők inkább beleteszik a "kamu RT-t", meg mindenféle alig látványos effektet a konzolos verziókba. Holott tudják, hogy marha kevés hozzá. Aztán arra mutogatnak, hogy hát azért nincs meg a 30fps! Eszükben sincs optimalizálni. Van kifogás, ők mossák kezeiket.

    Nem értem, hogy milyen játékmechanikai újításról "álmodozol", ami régen nem volt, most meg van? És lefoglalja a CPU-t?! Mert én semmi újítást nem látok. Tervezett járékmechanika?! Micsoda? Amikor a Zelda egy 800 éves hw-n olyan mechanikát vonultat fel, amit azóta se semmi, a nagy konzolokon! Itt kérem csak a grafikát tekergetik. Alapvetően nem arra halad a játékipar, hogy jobbak lennének a játékok.. :U

    Hozzá nem értés. Lustaság. És egy túlzottan elterjedt, de alkalmatlan engine. Ezek az okai, hogy 30fps-re korlátozódik sok játék.

    Kojima mit csinált a Decima engine-nel? Grafika és mechanika a toppon. És 60fps-t tudott. Aztán majd egy Hellblade 2 30fps-t fog... Ugyan már..

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák