Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Redneck #127316 üzenetére

    "Tudom hogy ez manapság rétegigény, de nekem jobban tetszik a sima verekedés. Hangulatosabb egy sorozatos bal-jobb-bal (ütés-kombó), és utána egy leterítő pörgőrúgás, mint egy bármikor benyomható energia-lövés, vagy a fél életet leszívó speciál."

    Nos, ebből látszik hogy koca játékos vagy :)

    A jó balance a jó frame setupból indul, utána a jön a jó damage és a jó range. Baromi nehéz 20+ karaktert minden mozgását úgy balanszba rakni, hogy mindenki passzoljon mindenkihez. Ezzel minden verekedős játék küzd.

    Nincs olyan, hogy a fél életed lemegy, ahhoz hogy 30% fölött sebezz egy átlagos verekedős játékban azért gyakorolni kell vagy valami super metert kell tölteni.

    Amire a kezdők nyígnak általában, hogy darabokra szedik őket és imbának nézik a játékot. De kezdő szinten a játék egyáltalán nem imba, csak a kezdő nem tud mit kezdeni egy átlagos zónázással (ez az mikor spamelik a lövéseket reaktívan, és te azt érzed, nem tudsz mozdulni. Ami nem igaz, csak béna vagy és frusztrált).

    @Bad Pritt: DBFZ fantasztikus cucc, bár ott is évekig megvolt a meta online UI goku és Broly képben. Förtelmesen szar volt online játszani elég sokáig.

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák