Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Redneck #127233 üzenetére

    Csak egy példa innen, arra a felvetésre, hogy mennyire röhejes hogy menet közben töröd ki a másik nyakát :D :

    "Ez egyébként azért van, mert a Mortal Kombat az idősebb istenek által létrehozott, felügyelt harc és ők gyógyítanak meg rögtön.

    Bár a storyra kíváncsi vagyok, mert az idősebb istenek - talán mind - halottak mostmár. Pont ezért is lehet már a Mortal Kombat nem fair. Bár sok kérdés felmerül. A Mortal

    Kombat eleve azért kell, mert az idősebb istenek megesküdtek, hogy nem avatkoznak be a realmek dolgaiba, Liu Kanget nem köt ilyen eskü, ha valaki rosszalkodna pont mint a trailerbe SS-t simán kivégezheti, de akkor miért van mégis ilyen viadal.

    Plusz a Mortal Kombat világa halálra van ítélve, mert a realmek ugye a "Being One" testéből vannak elkészítve és ha egyesítik a lelkét és testét akkor ő még az idősebb istenek egyesített csapatát is legyőzi, Liu Kang pedig csak egy mezei kettős isten, tűz és villám. A 9 rész végén Shao Kahn-t megszálló Being One-t nem teljes potenciállal alig tudta Raiden + idősebb isten csapat legyőzni."

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák