Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Steve1207 #113596 üzenetére
Bugos volt ja.
Kulon volt a One-os, Series Story meg az Online.Series story-ra leszedte a One-os storyt, de most reggelre pl mar egyre raktak a Series Story & Onlinet. Es az tenyleg csak 102GB.
fuck. Most jol beszivtam. Falun baratnomeknel jo lesz a tanyanettel leszedni. Most azt irja 8 ora. Nalunk ez lenne 15 perc.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #113603 üzenetére
"Falun baratnomeknel jo lesz a tanyanettel leszedni. Most azt irja 8 ora. Nalunk ez lenne 15 perc. "
Az én párom nem faluhelyen lakik, de a tanyanet megvan, mire letöltök bármit is ott, leteszem a hajam.
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
Nálam is, de lehetne ott $1 is, akkor sem tudjuk megvenni.
-
MrPeekaboo
senior tag
Mára felfüggesztették a Rewards account-omat, mert szerintem a tilosban jártam és elég sokáig igénybe vettem a kettős állampolgársággal járó előnyöket. Mindezt amolyan tiltakozásul tettem a hazai szegényes rewards program kínálata miatt. A megszezett pontokból semmit sem vettem, csak gyűjtögettem szórakozásképpen. Remélem ennél nem gyűrűzik tovább a dolog és nem nyúlnak lejjebb, mert az nem igazán lenne jó.
-
eL Geri
őstag
válasz MrPeekaboo #113607 üzenetére
Mit értesz Rewards account alatt? Oda nem ugyan az a Microsoft account kell mint mindenhova, Xbox-ra is?
Rewards-nál nem szoktam elutazni, eszembe se jutott, de vásárolni vásárol mindenhonnan az ember
Mi az hogy letiltották? Csak a pontjaidat buktad? Vagy azzal az MS account-nak kuka és pl. a könyvtárában lévő játékokat / előfizetésedet is elvesztetted? -
oriic
HÁZIGAZDA
Nálam csak simán kiírja hogy a pontokat csak abba a régióban lehet elkölteni, ahol kaptam őket.
Live-Die-Respawn
-
Keller16
aktív tag
Egyébként arról nincs valakinek infoja, hogy fog-e valamikor is bővülni a pontszerzési lehetőségek száma? Elég tré, hogy lassan 1 éve fut itthon is a rewards és napi 162 pont a max..
-
Steve1207
veterán
Alapvetően szerintem hülyeség, mert ha elutazol külfödre és használod a szokásos fiókodat akarva, akaratlanul is számolni fogja, emiatt nem lesz senki tiltva, ha máshonnan jelentkezik be (vásárlásoknál se, kódnál még annyira se).
Amúgy júniusi event előtt is behülyült sokaknak egy bő héttel, most is lesz jövőhéten Xbox ID Showcase. Biztos megint elkezdtek valamit fejlesztgetni és félbehagyták szokás szerint. Nekem lassan egy hónapja hülyén működik a mobilos rész csp header hibával desktopon, amit "odaát" kellene generálni, de elhasal, eközben mobilon hiba nélkül megy. De már annyi is elég neki, hogy más nyelv van defaultnak beállítva bing-ben vagy nem rendes ms acc, hanem társított mail és problémázik az egész xy környezetben.
(#113610) Keller16: nyilván fog, de évek kellettek, amíg más régiókhoz is. Hogy most egy ideig aktív, mert csinálgatják, aztán addig átlőtték inaktívba nem jelenti, hogy nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
.
-
useless
aktív tag
One X-en GTA V story mode-ot végignyomtam, series x verziónál előről kell kezdenem???
-۞- -۞-
-
eL Geri
őstag
válasz useless #113616 üzenetére
Engem érdekelnének a részletek.
Én is játszottam One X-en anno (meg is van véve).
Ha most játszani akarok a Series X-es verzióval, akkor folytathatom onnan, ahol anno abbahagytam?
Ha igen, akkor pedig vissza tudok majd állni a megvett One-os verziómra is, ha már nem lesz benne a GP-ben a Series verzió? Vagy ez a mentések átvitele csak egy irányba megy? -
negyven2
veterán
válasz eL Geri #113617 üzenetére
A Story mentést manuálisan kell feltölteni, a One-os GTA V-ben:
Csak egy mentés file-t enged feltölteni (ha másikat akarunk akkor felülírja a fentlévőt), ami aztán 90 napig lesz elérhető:
Ezt aztán az jelen generációs kiadásokban. Vagyis a One-os Story mentést át tudjuk vinni akár PS5-re is és a PS4-es mentést is át tudjuk hozni Series X|S-re (ugyan azzon Rockstar Games Social Club account esetén) tudjuk majd letölteni. Ezt amúgy a játék automatikusan fel is ajánlja az első indítás alkalmával, de manuálisan is le tudjuk tölteni:
Az Online mentés esetén az első Online-ba lépéskor ajánlja fel a migrációt, de ott is elérhető a manuális áthozatal:
Ráadásul az legutolsó tartalmi frissítés után már nem törli a régi platformról az online profilunkat.
Viszont mind a Story, mind az Online esetén, a migrációs folyamtok egyirányúak (s Online profil esetén csak egyszer lehet megtenni, és csak egy platformra érvényes)!
Amúgy ha már nincs meg a One-os GTA V, az se baj, mert ugye a Cloud Gaming-ben mind a kettő kiadás benne van külön-külön!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dinomano
senior tag
válasz Akee92 #113581 üzenetére
Említetted a régi NFS-eket. PS2-es Hot pursuit 2 fizikáját kellene átemelni kb.: Árkádos volt, gyors, de volt súlya az autóknak, pl. az ugratásokra/bukkanókra oda kellett figyelni. The Run volt még hasonló a szép tájaival. Szerintem én maradnék a helyükben ezen a vonalon. Nekem ez a cell-shaded effektezés sem jött be, olyan mobiljátékossá teszi az egészet.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #113602 üzenetére
& Bad Pritt, 30z.Samu: nálam is annyi kett később
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #113622 üzenetére
Hát mivel a One-os mentést a PS4-es kiadásban elég problémás feltölteni, így igen...
De írtam, hogy (Game Pass Ultimate esetén) nem kell letölteni a One-os kiadást, mert az is elérhető Cloud-ban.
-
NoMagix
addikt
válasz Vadernagyúr #113619 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, nekem is az eladó aktiválta
-
Steve1207
veterán
válasz NoMagix #113624 üzenetére
Vannak global vagy eu kulcsok is, bőven megteszi beszerezni egy olyat, mindenhol aktiválható és az is kb feléből kijön, ha sok a normál havidíj. Szerintem ilyen csekély összegnél nem érdemes napokig nyűglődni (pláne első ismerkedési körben a rendszerrel) meg keresgélni órákig, hogy mi a legolcsóbb, mert csak megutálja a rendszert, hogy "bonyolult", közben csak kiskapus hülyeség. Meg kell venni, használni, játszani, majd ráér hetek múlva levonni a következtetést meg ilyesmibe belemenni.
.
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #113625 üzenetére
Még jó, hogy Xbox esetén minden játéknál ott van az ingyenes, és korlátlan ideig elérhető felhőmentés...
-
válasz Vadernagyúr #113619 üzenetére
Rendes vpn kell hozzá. Ingyenesek nem jók csak fizetősek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #113629 üzenetére
Mármint mi? Nagyon kevés játéknál van olyan opció, hogy saját felhőmentést használ. Ezt általában a különböző kliens programok, store-ok kiváltsága. Az előző migrációs fázisban (X360/PS3-->One/PS4 és PC) esetén is csak az Online-t lehetett átvinni, a Story-t nem.
Amúgy bár sokmindenért lehet szidni a Ubisoft-ot, de az utóbbi játékai esetében ott van a full Cross Save rendszer (igaz valamelyiknél manuálisan kell feltölteni). Pl. A One-os Far Cry 6/AC Valhalla/WD Legion mentésem működött simán PC-n is (Geforce Now).
-
-
batai15
félisten
Tudja valaki hogy a Naruto storm connection-nak miért nincs ár a Storeban ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
bandi0000
nagyúr
Gta 5 nél nincs ott az XS pecsét az indítóképen? Letöltöttem vmit, de se nem tűnik szépnek se nem 60 nak
Xbox One: bandymnc
-
addikt
Diablo IV | Season of the Malignant | Announce Trailer
1. szezon indulása: július 20.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
addikt
-
addikt
-
Wesder
félisten
válasz XboxGamePass #113643 üzenetére
Nagyon helyes.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
Milyen konvertálásnak?
-
senior tag
-
eL Geri
őstag
Nagyon zárodnak a kapuk!
Remélem a régi mindenféle ügyeskedéseket nem fogják visszafelé szankcionálni. -
Bep
őstag
válasz XboxGamePass #113648 üzenetére
Pöpec....
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest