Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Micsurin #35392 üzenetére

    "Amúgy miért kaptam odaát a kioktató stílust?"

    Egyáltalán nem annak szántam, csak amiket ott kérdeztél, abból az jött le, hogy egy ideje nem informálódtál mobil előfizetések terén és súlyos hiba lenne csak egy készülék miatt, 3 számot áthordozni, majd 2 évre aláírni mindegyikre, úgy hogy alaposan nem jártál utána és most itt le is írtad, hogy legutóbb 8 éve foglalkoztál ezzel, csak egy hiba elkövetésétől akartalak megóvni.

    8 év az rengeteg idő, még ugyanabban a flottában is kb két évente szoktak újratárgyalni a tarifákat és általában sokkal kedvezőbbek vannak. Érdeklődni kellene először a flottakezelőnél, mert 99% biztos vagyok, hogy a mostaninál jobb tarifák vannak a flottátokon belül is és más tarifákhoz, más adatbővítők is vannak. Én minimum ezeken végigmennék, saját flotta, mobil flották topik, telekom mobil topik.

    A mindig összefutunk dologról, nem vettem zokon, de ha nem akarod, hogy megtörténjen még egy topikban, akkor általánosan kerüld a szolgáltatós topikokat és még sorolhatnám, de nem fogom vagy válts prémiumra. Csak viccelek. :DDD

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák