Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #9001 üzenetére
Gamer365, de szerintem gané, mert átláthatalan.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #9003 üzenetére
Szerintem is a PH! a legjobb, látszik, hogy van mögötte tapasztalat. Átlátható, kevés adatforgalmat generál...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #9005 üzenetére
Jött már valami olyasmi is. Meg szerszámnövelő csodaszer meg feromonparfüm meg potencianövelő meg szteroidreklám meg tutitíztippcsajozáshoz meg minden... Csak a spam mappába kellett benézni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WhiteWalker #9009 üzenetére
Nekem 8. osztálytól freemail-es címem van, akkor minden hülye 18+ oldalra felregiztem, valszeg azért kapok most rahedli spam-et. XD
Mondjuk most már gmailt használok, freemailt átírányítottam erre, így spam szűrő végzi a dolgát, freemailre meg ránézek fél évente és törlöm a 2-3000 levelet ami addig oda érkezik.
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
kocsiban izzadok, ott meg hó van fasza[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
roberto211
őstag
Valaki jó angolos megtudná-e nekem mondani röviden/hosszan ahogy érzi miről szól ez a zene ? https://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI&feature=youtube_gdata_player
Mert a neten semmi normális és érthetőt nem találtam. Megkoszonnem ha valaki tud segíteni.
Telorol vagyok nem tudok linkelni sorry.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Micsurin
nagyúr
http://www.laptop.hu/termek/acer-v3-571-33114g75maii-grey-lx-8gb
sportot üznek a gtyártok azzal , hogy van egy jó vas , erre bele tesznek egy olyan vidi karit ami gyengébb mint a psp-mé
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #9016 üzenetére
Jaja, csak a kép nem ad vissza semmit. Egy völgyben vagyok körben az alpokkal, körbe nézel, csak hegyek
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Buster17
addikt
Fúúú reggel óta 21%-ot töltött le a játékból.. és még ezen kívül van még vagy 5 játék Aszem egy ideig üresben fog menni a box
-
roberto211
őstag
Most vagy én vagyok retard vagy a szöveg értelmetlen. Melyik lehet? Lehet,hogy az első. Mert a lényegét nem értem. Ha valaki érti akkor írja már le itt. LINK
(#9021) tDr1v3r: Háát ... én nem tudom de 19 éves fejjel még nem értem. De maga a zenét jó hallgatni.De lehet csak magyarul hangzik ilyen rosszul a fordítás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #9020 üzenetére
Sima country dal az életről, legalábbis így picit belehallgatva...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #9020 üzenetére
Egyik kedvenc OP-m [link]. Ha nem lenne felirat, akkor a felét nem érteném és még így is van pár rész, ahol meg mernék esküdni, hogy nem azt mondja, ami ki van írva.
-
szabacsik
őstag
Van valami jó játék amit érdemes MS pontért venni?
Rányomtam erre a béta tesztelőre, aztán olvastam, hogy ha frissül akkor pont az lesz a lényeg, hogy a pontoknak vége így inkább elköltöm mint elveszítsem./\____/\
-
szabacsik
őstag
válasz MasterMark #9024 üzenetére
Abban az esetben no-para, maradhat. Csak azt nem akarom, hogy semmivé legyen. Köszönöm
/\____/\
-
negyven2
veterán
En pont multheten toroltem a freemailes cimemet ami mar vagy 10+ eve (azthiszem 98-ban) megvolt. Lenyegeben mar nem hasznaltam semmire, es csak reklamlevelek jottek ra. De hamarosan a gmail cimem is erre a sorsa jutt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #9018 üzenetére
Épp úton vagyok Erdélybe. Remélem erre is lesz pár szép hegy.
Lemaradok most majd a hétvégi akciókrol
May the Force be with you!
-
WhiteWalker
nagyúr
Az biztos,hogy lesz látni való, keresztanyám volt tavaly a Medve-tónál és környékén, és valami fantasztikus lehetett , még fényképek alapján is...Én múlt héten voltam a Plitvicei tavaknál...
Gyönyörű volt
Jövőhéten pedig irány Visegrád![ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #9028 üzenetére
A Plitvicei tavak tényleg csodálatosak voltak. Olyan tiszta vizet az életembe nem láttam még. A tizenakárhány méter mély fenéket is tisztán lehetett látni, a pisztrángok (?) meg kísérték a hajókat. A sétaúton a pisztrángos nádas is karaj volt meg az is, ahogy ugráltak vissza a vízeséseken.
-
Algotis
addikt
Elmentem édesapámmal Koszovóba.
Seems legit:
Androidos Outlookból küldve
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tud valaki valami alkalmi hétvégi melót. Holnapra meg jövő hétvégére kellene.
Live-Die-Respawn
-
sajtee
őstag
Tegnap voltunk pubban, és találkoztam valami német faszival. Egész este azzal dumáltam, egy szót nem beszélt magyarul. Kurva jó arc volt.
Kérdezte, mi a legjobb italunk. Mondtam, hogy a pálinka. Behívott magával, kért egy sört magának és négy pálinkát
Nem tudom, mennyit fizetett nekem, de már égtem, komolyan. Én nem hívhattam meg, mert jött ő is és adta a pénzt.
Aztán kint dumáltunk, haveromékkal (ikrek), én fordítottam és valahogy szóba jött, hogy el akarnak majd menni a Tomorrowland-re, csak drága. A faszi mindkettőjüknek adott 1-1 kétezrest azzal a feltétellel, hogy csak bulira költhetik. Engem is beküldött 2 sörért 3 ezer forinttal. Eltört egy poharat a srác, mennek tovább görögbe, Hollandiából jönnek. Leírta az e-mail címét, hogy majd keressem, aztán 4 körül még elhívtuk pizzázni Jan volt a neve, asszem', 23 éves.kovsol Erdély gyönyörűű, egyszer voltunk kint két hetet, nagyon szép helyek vannak ott.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
épp Kolozsváron vacsizok az étteremben :-) Holnap meg megyünk sóbányába. Kíváncsian várom.
May the Force be with you!
-
Mister_X
nagyúr
Ezhűje. Logoszférás topikomhoz rakott egy új komment bubit.
-
Mister_X
nagyúr
Lol, megy a japán. Két nap alatt bemagoltam 25 kanjit, mert le voltam maradva. Ma írtam egy tesztet - független segéd kiválasztott 10 cetlit, felolvasta a jelentést, le kellett rajzolnom a kanjikat. 9/10. Utána fordítva: látom a kanjit, le a jelentést. 10/10. A maradék ötöt egy mondatban kellett felhasználnom. Mind az öt egy szám volt
24/25, azaz 96%... a többi 75 is menjen így, hónap végére (közepére?) nyelvtannal meg is lenne a JLPT N5... Mire Rosetta Stone-hoz kerülnék, addigra meg a JLPT N4 negyedénél/harmadánál járnék. Csak majd karvan kell tartanu a felszedett tudást. Pff.
-
roberto211
őstag
Úgy néz ki mai napon véget ért a milf"hódításom". Ő nem tudta,hogy én mit érzek iránta(de szerintem sejtette) , jóba vagyunk/voltunk mai napig, fb on tök jól elbeszélgettünk, kezdtünk már "mélyebben" beszélgetni személyesen is, erre fel közbelépett egy csávó (1éve ismeri), gazdag,felsőkategóriás autóval(márkát most nem írok), majdnem egy idős vele,és megtudtam tegnap,hogy valószínűleg összejön vele(legalábbis nagyon akar, csávón meg nem fog múlni szerintem), már mentek is közös útra 1 napra. Tehát valszeg ennyi volt. Tehetném azt,hogy most magamat hibáztatom meg "divatdepresszióba" esek, meg rinyálok magamnak, de túlteszem magam rajta és csá. Azt hittem majd teljesen ki leszek,meg nem lesz kedvem semmihez, tehát a szokásos dolgok és egyáltalán nem. Néha-néha gondolkozok rajta de ennyiben ki is merült az egész. Sajnálom is mert tényleg jól nézett ki nagyon,kedves-aranyos,jó stílusú,közvetlen de volt hátulütője is,hogy van gyereke na én meg nem hiszem,hogy ilyen korban mint én tudtam volna asszisztálni egy gyereket,de hát úgy voltam vele lesz@rom csak jöjjek össze vele. Másik meg ő dolgozik, fizetése van,stb én meg tanuló kereset nélkül tehát nem hiszem,hogy sokáig tartana/tartott volna ha sikerült volna(max alkalmi kapcsolat). De van egy olyan érzésem,hogy nem fog sokáig tartani ezzel a mostani csávóval sem mert hiába majdnem egykorú vele, gyerekét(főleg ha nem a tiéd) nem könnyű elviselni, konyhában semmit nem tud a csaj,tehát kimerül az ilyen "instant" dolgoknál és pár hónapig tudja működtetni a szépségével a dolgot,hogy megfogja a csávót ezzel stb de hosszú távon nem fog működni,hogy nem házias,meg semmi ilyesmi legalábbis szerintem. Lehet,hogy talán jobb is így, nem gyötröm magam mert nincs miért ez van és kész. Még szerencse,hogy tegnap nem adódott alkalom rá mert tegnap akartam elhívni valahova csak nem volt rá alkalom,hogy beszéljek vele. És ma tudtam meg,hogy ez a helyzet. Folytatjuk tovább a vadászatot, majd lesz ami lesz . Történetnek vége.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz roberto211 #9036 üzenetére
Életszemlélet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #9036 üzenetére
Nem fb-n kellett volna olyan jókat dumálni. Ott csak talán annyit, hogy "te, nincs kedved beülni valahová? Meghívlak egy kávéra, de itt olyan szar dumálni, élőben sokkal jobb lenne". Továbbá nagyon kombinálsz, túl sokat agyalsz, túl sok a "mi lett volna, ha...".
Jó, most pofázhatok úgy, hogy nekem valódi kapcsolatom nem volt, de igazat megvallva, nem is nagyon bánom. Nincs nekem szabadidőm. Haverjaim is azt szeretik bennem, hogy buliban simán felszedek egy lánycsoportot (nem magamnak), jól el is beszélgetek akárkivel, be is zsebelek alkalmankémt minimum 3-4 telefonszámot is - mindezt azért, mert úgy vagyok vele, hogy leszarom mi lesz. Az a baj, hogy az én időbeosztásomhoz nem tudok kapcsolatot igazítani, a korombeli lányok meg messze vannak attól, hogy egyéjszakás kalandokba menjenek - nameg az nekem nem is tetszene, nem ágybetéteket vadászok.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz molnarpeter #9037 üzenetére
Igazából az az igazság ha nekem is lett volna Bmw,Mercim vagy Audim és tele lennék zsetonnal akkor most én állnék az első helyen de így nem. Lehet,hogy nem ez az igazság tehát,hogy nem ezért jönne/jött össze vele, de benne van ez is szerintem. Ha ezért jött össze vele akkor nagyon félreismertem, de állítólag nagyon szenvedett a magánytól és én álláspontom szerint mindegy ,hogy ki az csak legyen alapon van. Az is lehet,hogy ha előbb kezdeményeztem volna akkor sikerült volna valami. Mindegy utólag könnyű okosnak lennem.
(#9038) Mister_X : Mondhatom úgy is,hogy nap mint nap találkozok vele egyéb dolog folytán és élőben is illetve fb on is beszéltünk. Sokat. Tehát nem csak facen irkáltam hanem volt olyan,hogy személyesen is beszélgettünk nem is egyszer de komoly dolgokról nem lehetett beszélni mert vagy a gyerek vagy valaki mindig közbe zavart pedig a napokban terveztem,hogy komolyan elmondom neki mi a szitu .
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #9038 üzenetére
Na meg igen ebbe igazad van,hogy az utóbbi egy hónapban rettentő sokat kombináltam,agyaltam,gondolkoztam, minden kis dologról nagy dolgokat akartam képzelni, órákon át gondolkoztam ,hogy most ez mi lehet az mi lehet stb stb .. Edzőm mondta jól: "Róbert te még fiatal vagy, ne akarj komoly dolgokat,legyen alkalmi kapcsolatod,hívd el ide oda, érezd jól magad vele de komolyan ne gondolkozz még". Na most addig agyaltam ,húztam halasztottam ,hogy mission failed lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #9040 üzenetére
Ez egy MMO, nagyon sok quest van
-
Mister_X
nagyúr
válasz molnarpeter #9042 üzenetére
Visszaolvasva nekem is
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #9040 üzenetére
ĐugĐ meg az összes csajt és még ne akarjál házasodni
-
roberto211
őstag
Budapest Parkba vannak jó példányok nem tudjátok? Valaki járt már ott?
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #9046 üzenetére
Sok fiatal jár oda. Bemész, körbenézel. Amúgy a Sziget a legjobb lelőhely
-
Algotis
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow
Live-Die-Respawn
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mister_X #9047 üzenetére
Ha már buli, most keltem fel...reggel hatra értem haza...a Morissons Ligetbe voltunk...egész jó zene voltunk...előtte némi alapozás: 4-5 fütyülős, és ugyanennyi tequila, 1 doboz sör, majd a helyszínen 2 vodka redbull legurult....de nem sok hatásuk volt ...de jót csörögtem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest