-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.volkovy. #23296 üzenetére
Hát szerintem se ez alapján itéld el a játékot.
"The best things in the game happen by chance. It is irritating"
Jah, akár a lottó 5ös... Arra is kevés az esély, és irritál, ha nem jön össze."Digital characters cannot make virtual sex."
Hát azt hiszem ez már az egész cikket minősíti..."Servers are full of lamers."
Melyik játékban nincsenek idegesítő emberek, vagy akár munkahelyen, szomszédságban..."It is not intended for short-time fun: WoW needs you play for at least 1 hour without interruptions everytime you log in."
Így van, pisztollyal kényszerítenek, hogy minimum egy óráig ne loggolhass ki."Yes, that’s a hidden undead rogue! And yes, your eyesight has diminished after intensive playing: you need glasses."
You need brain inkább, ez is egy olyan dolog, hogy attól, hogy nem a wowval játszol, hanem más akár single player játékkal még nem fog kevésbé vagy jobban romlani a szemed.Ez a komoly cikkiró szerintem még valahol pubi korban van, és ahogy az első kommentben is írják "personal problem between yourself and Mr. Selfcontrol.". Időről időre feltűnik egy egy ember, aki ír egy blogot, hogy fú, ő mennyit játszott, és elhagyta a barátja/barátnője, és most, hogy leállt a wowról mennyivel jobb, mert már kimegy az utcára és mittomén. Akinek nincs elég erős önkontrollja az bármilyen másik játékkal is el tud tölteni ennyi időt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LucifeI2
őstag
válasz
A lista egy része a régi időkre utal, amikor még csak 60 volt a maximális szint.
Régen tényleg nagyon sokat kellett játszani, ha ki akartad maxolni a karakteredett ( kb. annyit játszottam egy nap, mint most egy héten). Jelenleg én hetente kb. 8 órát játszok összesen a main karakteremmel, és ebben benne van az, hogy kitakarítunk minden raid tartalmat is. A karakteremnek pedig így is majdnem a legjobb gearje van (azért nincs, mert nem esik ami kéne...). Megváltozott már az egész WoW, kevés játékkal is meg lehet szerezni a legjobb geart.
Szerintem ne ez a hülye cikk miatt dönts így, mert hatalmas hülyeségeket írnak le benne. Próbáld ki, ha tetszik, úgy is meglátod akarsz-e vele játszani vagy nem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Ha tényleg csak ezek az okai, ezeknek legalább a 90%-át meg tudom cáfolni
Scholes9:
Szerintem mindenkinek, aki nem feszített t6-ban wotlk elejére vagy legalábbis nem volt annak nagyon közelébe, a wotlk a talán legjobb kieg eddig, mivel végre el tudnak érni minden raidet, végre könnyen tudnak progresselni a klánnal, stb. Persze akinek a BC-s szint volt a kihivás az most unatkozik, de ők nagyon-nagyon a kisebbség (viszont ők a hc-k, tehát nekik van a legnagyobb hangjuk).[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz
.volkovy. #23100 üzenetére
Nyugi, lvl10 viszonylag hamar összejön (főleg, ha már tudod, mit kell csinálni) - ha véletlenül Arathorra tévedek valamelyik ottani altomra, majd rád írok én is
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nierthen
tag
válasz
.volkovy. #23094 üzenetére
jaja gyere arathorra, vegyél fel friendly listre, ha látod, hogy belogolok, tudsz kérdezni ingame, ha akarsz. meg egy-két alacsonyabb szintű instába is elviszlek.
szerk.: Nierthen a nevem ingame, ez van az aláírásomban is. gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt, de gondoltam csak kell, hisz most kezdtél
[ Szerkesztve ]
Nierthen#2767
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.volkovy. #23094 üzenetére
Jobban jársz ha Arathorra jössz, mivel ott van sok ember, ezért könnyű partyt találni, élénk a kereskedelem, stb. Blade's Edge-en viszont alig vannak (s magyar se sok, tudtommal). Cserébe Arathoron néha csúcsidőben (6 óra körül) van olyan, hogy várni kell egy max. 10 percet belépésre. De szerintem ennyit megér bőven.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.volkovy. #23087 üzenetére
PVP szerver: bárhol bármikor megtámadhat egy másik játékot.
Normal: Csak speciálisan pvp-s helyeken támadhat meg, illetve ha te ezt külön bekapcsolod
RP előtag a szerepjátékosabb szervert jelenti (gyakorlatilag ennek nincs túl nagy jelentősége).Ahol sok magyar van:
PVP: Bloodscalp, Ragnaros
PVE: Arathor
(de azt hiszem ezek #1 hsz-ben is benne vannak)
[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
senior tag
válasz
.volkovy. #23090 üzenetére
Szerintem amerikai szerveren reggelted a trialt. Van a wow könyvtárban egy file, a neve realmlist.wtf
notepaddal nyisd meg, s írd át erre:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set portal euEx frostshock.eu szerkesztő :)
-
kovsol
titán
válasz
.volkovy. #23081 üzenetére
alap játék 60 ig BC 70 lich kinges meg 80 ig jó
alap+bc -t ajánlott egyszerre venni ahogy linketed isszervert meg jól válaszd meg mert késöbb level 80-on az dönti el föleg, hogy sikerül-e magyar guildbe bekerülnöd persze ha ilyet akarsz egyáltalán
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.volkovy. #23077 üzenetére
Nem tudom 5 fős instance-ban jártál-e már, ha igen, akkor kb. olyasmi, csak jóval több emberrel. Ha nem, akkor részletesebben:
Szóval végülis csoportos írtás, de ezt ne úgy képzeld el, hogy beront 25 ember és mindenki öl amit lát, mert akkor nagyon hamar meghalna mindenki. Az a lényeg, hogy WoW-ban 3, egymástól eléggé különböző szerep van: a tank, a dps és a healer. A dps-ek nem csinálnak mást, mint hogy minél több sebzést próbálnak belevinni a mobokba. Healerek feladata, hogy életbe tartsák a raidet, de főleg a tankokat. Tankok feladata pedig az, hogy a mobokat magukon tartsák, hogy őket üsse. Miért van erre szükség? Azért mert a raidekben lévő mobok annyira erőseket ütnek, és olyan sok hp-juk van, hogy egy nem direkt tankolásra specializálódott karakter pár ütéstől meghalna. Healerekre azért van szükség, mert hiába tank az illető, még így is szüksége van gyógyításra, hogy életben tudjon maradni. DPS-re pedig azért, mert ha ők nem lennének, akkor a mobok sok hp-ja miatt hamarabb elfogyna a healerek manája, mint hogy meghalnak a mobok (illetve bizonyos boss-ok, azaz a raidben lévő "főfő" mobok, esetén valamilyen módon időhöz is van kötve a leölésük, ha annyi idő alatt nem sikerül, akkor nagyon megerősödhetnek és a tankot is pillanatok alatt megölik).Ez nagyon leegyszerűsített leírása az egésznek, csak körülbelülre ad képet az egészről, de nagyjából erről szól a dolog
-
sasa311
veterán
válasz
.volkovy. #23074 üzenetére
Raid = 6-40 fő közötti létszámú csapat. Ilyenre 80 szint elérése előtt nem sok esélyed van.
Professiont általánban a városokban vagy nagyobb falukban tudsz felvenni.
A warrior minden fegyver használatát meg tudja tanulni, bemész a városba, az őrt megkérdezed, hogy a weapon trainer hol van, a weapon trainer meg megmondja neked, hogy amit ő nem tanít azt hol tudod tanulni.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
Ptech
addikt
válasz
.volkovy. #22958 üzenetére
Első körben csak az alapjátékot kell megvenned, abban van egy hónap ingyen játék. Belépsz a wow-europe.com on az Account Managementbe-be, beírod a kapott kódot és folytathatod is tovább a karaktered. A két kiegészítőt ráérsz akkor megvenni he elérted a 60 ill 70-es szintet.
Gamecardot meg nem muszáj venned, maximum ha azzal akarsz majd fizetni.
Bankkártyával viszont olcsóbb, dombornyomott bankkártya elég hozzá, sőt van pár nem dombornyomott ami szintén működik.
Kirekesztve csak pár dologból vagyunk pl Recruit a Friend, állítólag a szerencsejáték törvény miatt, de a kártyás fizetés simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fujifilm X
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows XP
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest