Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz Motion_Blur #9261 üzenetére
Csak gondolom benne meg az dolgozott, hogy tárkány előtt van, nem dobhatja el. Nem tudom mi történt vele, okosan versenyzett és gyors volt, idén meg egy rendes rajtot nem tudott még tolni. Én az utolsó verseny utolsó mikrométeréig fogok szurkolni, de úgy érzem valami miatt az idei bajnoki címhez kevés lesz.
-
emre
veterán
Á, én abban bíztam, hogy Huff kiteszi magát is meg Björk-öt.
De sajnos nem tette meg azt a szívességet, hogy előre meneküljön.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Ventur@
senior tag
Onnantól, hogy Tarquini kiesett Norbinak csak egy célja lehetett: behozni az autót. Mögöttük messze lemaradva Vernay, tehát nem kellett rá koncentrálni. Ha belemegy az utolsó körben Huff-fal szemben egy kakaskodásba, abból - jó magyar szokás szerint - ő húzta volna a rövidebbet. Összetett harmadik helyen van és csak 29 pont a lemaradás. A szar marrakeshi hétvége után nem gondoltam volna, hogy csak ennyi lesz a lemaradás. Holnap megint pontokat kell szerezni és kész. Majd Zandvoort-ban elpicsázza a mezőnyt .
(#9262) szilva01: Nem volt most rossz Norbi rajtja. Huff még a nord-i körre menet megelőzte és nem a rajt miatt. Valószínűleg rosszabbul kezelte a 60 kg-ot. De az látható, hogy még így is a Hyundai a legjobb.
Viszont továbbra is tartom, hogy ide ezek a versenyek teljesen feleslegesek. Remélem Zandvoort odab*szósabb lesz.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
guftabi96
addikt
Szerintem meg most jól tette, hogy biztosra ment. Attól kezdve, hogy Tarquini odacsapta az autót az volt a legfőbb cél, hogy minél több pontot minél kevesebb kockázattal hozzon rajta. Most aztán igazán nem hiányzott volna, hogy összeakadjanak Huff-fal.
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest