Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Arpee78 #32771 üzenetére

    Én nem szaporítom a szót, leírtram mit gondolok a Team Killerkedéssel kapcsolatban.
    Hozhatsz ritka és elképzelt példákat, attól a dolgok még nem változnak: Nem mi döntjük el kiből lesz KÉK Team Killer.
    ----

    (#32773) Gyuri27: Nézd... lehet megharagszol rám, de mióta számomra nyílvánvaló vált (más csatornákból), hogy a PC GURU-s dolgot leginkább te cseszted el azzal, hogy a teljesen normálisnak tünő kiadót a WG-nél feljelentetted (vagy ezzel fenyegetted meg) én nem szívesen beszélek veled, mert a világról alkotott képünk antagonisztikus ellentétben állónak mutatkozik.

    A feljelentésed (fenyegetésed?) egyenes következménye volt, hogy beszüntették a magán emberek számára a forgalmazást. Persze mondhatod hogy a tyúk volt elöbb és nem a tojás, és te épp ezért jelentetted fel őket, mert nem kaptál promókódot, de azt minden fórumolvasó láthatta, hogy te tettél közzé egy nem nyilvános emailt ebben a fórumban, aminek következtében kaptál egy finomnak tünő szankciót, azaz nem kívántak neked eladni újságot. Hiba, hiba hátán és gondolom másodpercig nem merült fel benned a kétely, hogy lehetett volna másképp is rendezni az ügyet.

    Szerintem sokaknak kárt okoztál. Nekem bizonyosan, mert most másodkézből drágábban vehetem meg a PC Gurut, vagy felejtve a bizniszelőket ismét WG-nél vásárolom a Goldot jó drágán.

    Szóval TK-zz nyugodtan, azt csinálsz amit jónak látsz, pontosan ez az ösvény amelyen a feljelentések születnek. Kijárod az igazad, mert neked az jár.....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák