- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
scann
csendes tag
Még egy kérdés:
Láttam, hogy van egy két access point ami csak WDS repeater módban megy.. igaz fingom nincs mi az WDS-- de azt tudom, hogy az én routerem még nem támogatja.. szal akkor nekem olyan kell ami WDS nélkül is tudja a repeater funkciót?
Pl ennél a terméknél Ovislink Airlive WL-5460 AP láttam hogy van két féle és csak a ''v2'' -es tudja az Uiversal Repeater Mód -ot amire ezt írják :
''AirLive's unique universal repeater function let the WL-5460AP extend the coverage of your AP/Router, even if your AP/Router doesn't have WDS function! ''
Most azért kérdeztem, mert valahol ezt a Repeater funkciót egyben WDS funkciónak is hívják..
Pl az Edimax EW7206APG jéről ezt írják, hogy :
''WDS Bridge Mode (Repeater Mode)
A WDS (Wireless Distributed System) funkcióval az access point vezeték nélküli LAN access point és repeater funkciót is ellát.''
Most akkor mi a különbség a WDS Repeater és a Universal Repeater Funkció között ?
Mi az , hogy a WDS Repeater az Access Point is egyben.. hát a másiknál is arra kapcsolódnak a kliens wireless gépek nem?
hajrá Addiktok
Előre is kössz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest