Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz woodworm #48968 üzenetére

    Nagyon szeretsz ferdíteni, senkivel nem dobatok ki semmit. Az Asus termékek piszok jó eszközök, kár hogy akinek volt hozzá szerencséje, utána messziről kerüli. És gyakorlatilag minden nép routernek nevezett eszközt.
    Az a nagy helyzet, hogy mindenre jók, de legfőképp semmire. Ami meglepő, hogy ezzel te tisztszitában vagy.
    Ennek ellenére ajánlod. Hogyan segítesz az embereknek? Úgy hogy olyan eszközöket ajánlsz, amik 1 fokkal jobbak mint a szolgáltatók által biztosított eszközök. Vagy azzal, hogy felhívod a figyelmet arra hogy igaz drágábban, de vannak sokkal jobb, megbízhatóbb eszközök a piacon, amik elsőre drágának tűnek, de hosszú távon nagyon is kifizetődő. Ilyen pl az EdgeMax routerek, amik véleményem szerint rendkívül felhasználó barátok. Vagy a unifi AP amiket mindenki csak dicsér, a megbízhatósága, stabilitása miatt. Vagy a mikortik, amire állítólag berepülő vizsga kell. Mind olyan eszközök, amik lényegesen több beállítási felületetett adnak, és lényegesen átláthatóbb a hálózaton történő események.
    Persze ott a Asus, Tp-link, megveszed 20.000Ft-ért hogy utána rakjál rá CFW és így bukod a garanciát, a supportot. ne haragudj, azért ezeket is figyelembe kellene venni. Milyen eszköz az, amit megveszel, és utána CFW raksz rá, hogy elfogadható legyen? Mindegy is ....

Új hozzászólás Aktív témák