Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom0112

    csendes tag

    Sziasztok!
    Van egy TP-Link WR741ND wi-fis routerem.

    A problémám a következő lenne, amit egyelőre 2 alkalmazás futtatásánál tapasztaltam, ami a World of Warcraft és a chat.hu.

    Szóval ha elindítom a wowot, vagy a chatet, nincs semmi probléma, működik minden rendesen. Viszont amint elkezdek közben netezni, (leginkább youtube/facebook, de kb mindenhol fenn áll a jelenség) akkor a wowban a pingem megnő 45->1000+ ms-re, a chat.hu pedig kb megfagy, nem tudok írni és üzeneteket fogadni sem.
    Tehát bővebben:

    1. Megnyitom a chat.hu-t stabil működik frankón, majd megnyitok egy új ablakot mondjuk megnézni a FB-t. mire viszamegyek chatre, totál nem reagál semmire. Nem omlik össze, csak egyszerűen mint ha megállt volna.

    2. Megnyitom a wow-ot, belépek. nincs semmi probléma, a pingem annyi amennyinek kell, 40-70 között. Gondolom megnézem a FB-t vagy youtubet vagy bármi mást. Visszatabolok wowba, a pingem felmegy 1000+ felé és másodpercekig laggom van.
    Kilépek böngészőből, kb 1 perc utána a wow összeszedi magát és beáll minden a normális értékre.
    Illetve olyan, mint ha az egész net egy kicsit le lenne lassulva. A Speedtesten minden jó, de pl egy putlockeres 1.5 órás filmet majd 40 percig pufferel, holott ezelőtt 10-15 perc alatt lerendezte.

    Vírus nincs a gépemen, egyedül használom, próbáltam resetelni, a legfrisebb firmware van fent, és a wi-fit sem lopja senki. Próbáltam több böngészővel (jelenleg Mozzilla) de a hiba minden böngészőnél jelentkezik.
    Én valami router beállításra gondolnék, de nem tudom hol kezdjek neki...
    Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák