- Skype topic
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Itt van például ugyanaz a MiiX 2 alapkiépítésben. Ez a mondjuk úgy alapár, mert mostanában karácsony közeledtével ez a bolt és több másik is rendszeresen akciózza, úgyhogy érdemes figyelni esetleg. Én ugyanitt ugyanezt 72-ért vettem kb. 1 hónapja. Az már azért nem kevés különbség, a különbségből egy MS wedge billentyűzet is kijönne hozzá. (Ha kell billentyűzet, de nem állandóan, akkor szvsz a wedge jobb megoldás, mint az egybe verzió. Egyrészt a ára miatt, de főleg, mert a wedge billentyűzet profibb, bluetoothos, azaz bármihez használható, és 3 év gari van rá.)
-
Ha ugyanabból találsz többféle konfigot, az ki fog merülni abban, hogy Z3735-3740-3775-3795 van benne, és az utóbbi kettő mellé 4GB RAM-ot szoktak tenni. De ezek nagyon komoly árbeli eltérést jelentenek, nem fog téged zavarni ilyen dilemma. (+szerkesztettem az előző hsz-emet)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 , Starlight 128Gb, független, garanciális 2026.07-ig
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Apple iPad Air 6 ,M2, 11'', Blue, 128Gb, új, karcmentes, 1 év apple gari+ pencil
- 6. generációs iPad (6th Generation) 128 GB - Wi-Fi + Cellular
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest