Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz King Unique #49740 üzenetére

    Hát pedig eddig úgy tűnt, hogy írhat akárki akármit, szerinted akkor is az XP kb. az etalon, ami így pláne 2018-ban érdekesen veszi ki magát...

    Nem baj, legközelebb majd jobban figyelsz.

    Egyébként meg kereső annak a Start menüjében is van, vagy legalábbis egy olyan, ami külön ablakban nyílik meg és fájlszintű keresést tesz lehetővé.

    Tehát nem a Start menüben van... :U

    A 8.X-nél annak Kezdőképernyő a neve és hagyományos Start menü eleve nincs is a rendszerben...

    Te most tényleg azt gondolod, hogy a nevén múlik? Ugyanúgy a Windows gombra jön elő, programokat lehet indítani vele és a korábbi helyett van. Tökmindegy, hogy nevezik.

    Aztán ez a "kiválasztás" a Kezdőképernyőn történő keresésnél megint érdekes, meg az a ki tudja honnan túrt screenshot.. Kiválasztani max. akkor kell, ha a rendszer kettőssége miatt egy beállítás elérhető mondjuk a gépházban és a vezérlőpultban is.

    Ma is pont így működik, magadnak is ki tudod próbálni, felesleges burkoltan személyeskedni :U Pont elég, ha külön választgatni kell. Minek?

    Ja, és ha egy rendszereszközt, mint pl. a parancssor, vagy ha egy utólag telepített programot, mint pl. a VLC kell megkeresni, akkor azokat is egyből kilistázza a kereső és nem kell még külön ezt-azt kiválasztani...

    Igen, mivel azok programok, és az a kategória van alapból kiválasztva. Meglepő.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák