Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Üdv.

    Bele futottam egy olyanba, hogy egy önkicsomagoló telepítő lefuttatása után nem látszik a mappa, ahová kicsomagolta magát. Az az érdekes, hogy, ha újra elindítom és megadnám ugyanazt a mappát neki, mint korábban, akkor ott a programban látszik, mint létező mappa tele tartalommal, de intézőben és Total Commanderben sem látszik. Ha a telepítőben a tallózóban rábökök a törlésre, akkor rákérdez, hogy a Lomtárba szeretném-e dobni. Ha igen, akkor sem látszik a lomtárban sem. Nem értem.

    Az alábbi képen baloldalon kiemelve látszik, hogy ott a mappa és már van ott tartalom, míg a jobboldali intéző ablakban nem látszik az adott mappa. (A mappa neve ugyanaz lenne, mint az EXE fájlé, de probáltam más névvel is)

    Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve teljes hozzáféréssel és a rejtett mappáknak is látszódnia kéne.
    Ha a tortán, ha intézőben létrehozok egy mappát és azt jelölöm ki a telepítőben célnak, akkor a telepítés után az a mappa is láthatatlan lesz. Csak a telepítőben látszik, ha újra elindítom és behozom a tallózó ablakot a cél kijelöléséhez.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák