Új hozzászólás Aktív témák

  • Lenry

    félisten

    válasz brd #27215 üzenetére

    hosszú sztori (ma az egész napom ezzel ment el) de azért megpróbálom röviden.

    Vaio laptop, a mai patch kedden kapott pár plusz updatet, amiknek köszönhetően megfeküdt. hála az égnek, a rendszervisszaállítás sem működött, így azt kellett elsősorban helyrehozni

    a hiba ez volt, a megoldás szintén itt található

    a kulcs az utolsó mondat: "Telepítse a testreszabott Windows helyreállítási környezet lemezképét bármilyen adathordozóra."

    a kényelem és a boldogság jegyében a bármilyen adathordozó egy pendrive volt, és igazából ez okozta a hibákat. semmi sem működött, és mint kiderült sok órányi netbújás után a "bármilyen adathordozó" az leginkább optikai lemez kell, hogy legyen, különben csúnyán összekuszálódnak a dolgok, nálunk a BCD kuszálódott össze, pláne akkor, amikor megpróbáltam helyrehozni, persze még azelőtt, hogy tudtam volna, hogy a pendrive okozza ezt az egészet.

    utána optikai lemezről a sysrestore helyreállítása sikeresen meg is történt, de sajnos a noti azóta is bootképtelen a fentebbi hsz-ben írt hibával

    a partíciókhoz és tartalmukhoz elvileg nem nyúlt senki és semmi, így az aktív státusz és a registry is érintetlen kell, hogy legyen.

    (#27214) Impressa mint írtam is: "természetesen a Windows indítási javítás, fixboot meg fixmbr és társain már túl vagyok"
    úgyhogy igen, próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

Új hozzászólás Aktív témák