Aktív témák

  • Protoss

    senior tag

    válasz virkir #3861 üzenetére

    1, Off topikoltam azért, hogy ne legyen anyázás, de ha ez nem elég akkor majd apróbetüzöm legközelebb. ;]

    2, Igen mivel egy sima xp is több hangkarit tud (ráadásul az usbs fejesek mind hangkarisok, amik beficcennek második karinak, de ez megint más történet), gondoltam a világ 7. csodájának is megy. :) Az más kérdés, hogy az alaplapi spdif kimenet, hogy 5.1et adjon ki, feltámasztása kicsit nevetséges módja van, de hát vágülis megy.

    3, Tapasztalat, hogy 15 azonos hw felépítésű gép is eltérő, mivel a technika örödge nem alaszik. :) Valószinüleg ez a legnagyobb fájdalma az MS-nek is. Ezért gyakori a vegyél új hw-t felkiáltás. DE ez most nem izgat, ilyen az élet.

    A gond, hogy több más fórumon a vista alatt ezzel küzdöttek már, a jelek szerint nincs kijavítva és itt sincs ötlet pedig 53000+ feletti elégedett, minden problémától mentes hozzászólás van. Gondoltam hátha van megoldás itt, de akkor keresek tovább ha lesz jelzek. :N

    4, A user gyakran hibázik, de a fórumon az első hozzászólások most már rendszeresen:
    - használd a keresőt, természetesen keresőszó nélkül!!!! :))
    - burkoltan "hülye" vagy kedves probléma felvető, és milyen egy állat vagy, hogy te másra is használod a gépedet nem csak "képernyőkimélőnek" :DD .

    De BÉKE, a win7 csodálatos oprendszer csillog és villog és 2 giga ram feletti kezelésre nincs Ms alapu alternativája (most a Vistátról nem beszélek mert azzal nem fárasztottam magam). Remélem mindenki megnyugodott. :)

    További jó fényezést, a jobb alsó sarok még kicsit homályos, de ha találok rá megoldást leírom. Remélem lesz nálam gyorsabb egyén, mert neki nagyon megköszönöm, ha segít. :R

    ui.: Egy problémát felvetni és megoldást keresni, viszi előre az életet, véleményt bárki formálhat és érdemes a kritikát is olvasni, nem csak a dicséretet.

    Köszönöm a beszélgetést, minden jót!

    Ne glettelj, a vakolás jobb

Aktív témák