Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz Morden24 #22772 üzenetére

    Indítsd el úgy, mint zoo8800, majd másolj valamit arra a partícióra. Majd meglátod...

    Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod hogy "torrentezzenek és telepítsenek"

    Én úgy emlékszem, pont az ellenkezőjét írtam, kérlek legközelebb figyelmesebben olvasd el mit írok:

    Nem mondtam senkinek sem, hogy irány a piratebay és orrba-szájba töltsék le a (99%-ban vírusos) programokat, sőt inkább kerüljék az ilyeneket. Én többnyire a gyártók oldaláról töltöm le a programokat, nekem megfelel a demó is arra, hogy megnézzem mit tudnak és aztán menjen a levesbe.

    Nos akkor egy értelmes válasz következik: amikor feltettem a windows 7-et, működött, nem? Az, hogy találnak benne egy-két "biztonsági rést", az a legtöbb felhasználót nem érinti. A microsoft "legfontosabb" frissítése tudod mi volt? Az eredetiségvizsgálat. Ez aztán kurva fontos minden felhasználónak, ettől lesz tutti gyors a gépe.

    Az XP-vel más volt a helyzet, ha emlékszel rá, de a korodból ítélve akkoriban te még az általánosba jártál. A SP1 megjelenéséig fel se tettem...

    A firefox csak egy megjegyzés volt, nem szeretem a többi böngészőt. Nekem megfelel a sebessége és a szolgáltatásai. Nem emlékszem, hogy bármilyen utalást is tettem volna arra, hogy ettől biztonságosabb lesz a gép. De kössél bele nyugodtan az élő fába is, mert addig úgyse nyugszol, amíg meg nem győzöd magad, hogy neked van igazad.

    Nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy a microsoft az o&o-tól licenszelne...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák