Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz zka67 #22766 üzenetére

    Mármint ha írásművelet történik a partíción? Na ne monddd. Akkor ezt nálam miért nem játszotta el Vista óta egyszer sem?

    Ugyanis ez a háttérben fut és folyamatosan teszi a dolgát

    Tisztában vagyok vele, hogy az O&O-nak van real-time töredezettségmentesítő szolgáltatása, ami egyébként egy normál home használat esetén, csupa NTFS partícióval totál felesleges, mert hónapok után is pár százalékos a fragmentáció - mindezzel feltételezve, hogy kikapcsoltad az ütemezett töredezettségmentesítést.
    Ne bohóckodjunk már, hogy valaki 14 ezer forintot fizessen csak azért, hogy ne havi 1% legyen a fragment, hanem nulla.

    Ha meg valaki olyan elmebeteg módjára "torrentezik meg telepít", hogy erre szüksége van, akkor okés, de ne ajánlgassa már ezt, mint normál otthoni felhasználás.

    Én is örülnék részedről egy értelmes válasznak arra vonatkozóan, hogy a Windows megbízhatóságához mit is tesz hozzá az update-ek nem telepítése (mert ugye te még nem is azt mondtad, hogy legyen manual-on, és telepítsük akkor, amikor akarjuk, hanem hogy konkrétan nincsen szükség az update-ekre, amik végülis csak biztonsági, stabilitási, teljesítménybeli és kompatibilitási változásokat hoznak, szóval tök logikus, amit mondasz), vagy éppen a Firefox.

    Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod potenciálisan nem hozzáértő felhasználóknak, hogy "torrentezzenek és telepítsenek" csak bátran, hiszen kikapcsolt update-ekkel, semmi védelmi szoftverrel nem lehet semmi gondjuk, mivel a Firefox meg az O&O megvédi őket.

    (#22767) negyedes: Én Diskeeperről tudtam, de lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre egyhülyeség, csak úgy még viccesebb :)

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák