Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz Lenry #22740 üzenetére

    Bocs, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy csak online levelezőt használok (történetesen a yahoo-t), és levélben nem vagyok hajlandó semmilyen programot fogadni és küldeni sem. Ha képeken kívül más is van a levélben, azt olvasás nélkül törlöm. Ha meg regisztrációhoz kérik és úgy ítélem meg, hogy soha többé nem fogok oda visszamenni, akkor a 10minutemail.com-ot használom.

    Az okostojásoknak meg feltehetsz bármilyen programot, azon kívül, hogy még lassú is lesz a gépük, sok értelme nincs, mert ők megtalálják azokat az oldalakat, amiket "épp" nem ismer fel a víruskereső. Ők majd a saját kárukon megtanulnak legalább windowst telepíteni, a tizedik után már talán óvatosabbak lesznek. Ha meg nem, akkor legalább jól fogsz keresni :)

    Nem mondtam senkinek sem, hogy irány a piratebay és orrba-szájba töltsék le a (99%-ban vírusos) programokat, sőt inkább kerüljék az ilyeneket. Én többnyire a gyártók oldaláról töltöm le a programokat, nekem megfelel a demó is arra, hogy megnézzem mit tudnak és aztán menjen a levesbe.

Aktív témák